Bölge Haber Girişi : 29 Eylül 2011 13:03

Oltulu manavı şok eden trafik cezası!..

Oltulu manavı şok eden trafik cezası!..
Oltu İlçesi'nde manav işleten Selami Şahin adresine gelen trafik cezası ile şok oldu.

Erzurum Ajans- Oltu İlçesi’nde manav işleten Selami Şahin adresine gelen trafik cezası ile şok oldu. Elazığ’da trafik kurallarını ihlal ettiği için otomobiline ceza kesilen manav hiçbir zaman Elazığ’a gitmediğini cezayı görünce büyük bir şaşkınlık yaşadığını söyledi.

Atatürk caddesinde manavcılık yapan Selami Şahin, bugün eline geçen ihbar mektubu ile 22 Ağustos 2011 tarihinde Elazığ Hankendi yol ayrımında tüm ikazlara rağmen durmadığını bu nedenle kendisine ait 25 FE 736 Plakalı araca 600 lira ceza yazıldığını öğrendi. Kendi aracıyla Elazığ’a hiç gitmediğini belirten manav, trafik çalışanlarının iyice emin olmadan ceza yazmamalarını istedi.

Evli ve 4 çocuk babası olduğunu söyleyen manav, “Şimdi bu 600 lirayı çocuklarımın yiyeceklerinden keserek ödeyeceğim. Cezayı ödemesen her geçen gün üzerine zam geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Trafik memurlarının yanlışlıklarının cezasını ben neden çekeyim. Ya da birileri sahte plaka kullanıyorlarsa bunun suçlusu biz mi olacağız” diye dert yandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.