Spor Düzenleme Tarihi : 13 Ağustos 2020 21:18 Haber Girişi : 13 Ağustos 2020 21:26

Ömer Şişmanoğlu Erzurumspor'a veda etti

Ömer Şişmanoğlu Erzurumspor'a veda etti
Takım kaptanı kaleci İbrahim Sehiç'in ardından yeni sezonda kadroda tutulmak istenen Ömer Şişmanoğlu da yeni sezonda Mavi Beyazlı formayı giymeyeceğini açıkladı.

Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da ayrılık kervanına bir isim daha eklendi. Daha önce yönetimin yeni sezonda düşünmediği için yollarını ayırdığı golcü futbolcu Pote ve uzun süren görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanamadığı için takımdan ayrılan kaptan İbrahim Sehiç'in ardından yine takımda kalması istenen golcü oyuncu Ömer Şişmanoğlu da Erzurumspor'dan ayrıldığını açıkladı. 

 

Erzurumspor'a geçtiğimiz sezonun devre arasında gelen ve özellikle pandemi sonrasındaki performansıyla şampiyonlukta büyük rol oynayan Ömer Şişmanoğlu, kendisine yapılan tekliflere olumsuz dönüş yaptı. 5 gol 2 asistlik performansıyla taraftarların beğenisini kazanan Ömer Şişmanoğlu, instagram hesabından yaptığı paylaşımla, taraftarlardan helallik isteyerek veda etti. Şişmanoğlu, "Dadaşlar 6 ay süresince hep arkamda oldunuz hiç unutmayacağım. Size herşey için çok teşekkür ederim. Bir yanlışlığım olduysa hakkınızı helal edin. Sizi hep özleyeceğim. Sizi çok seviyorum" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet 14 Ağustos 2020 09:06

    Gitmeseydin ıydı be kardeşim yolun acık olsun başarılar