Erzurum Haber Girişi : 18 Temmuz 2012 00:30

Önce çizgi sonra asfalt

Önce çizgi sonra asfalt
Erzurum, 'Burası Türkiye böyle şeylerin olması doğaldır' dedirtecek cinsten bir uygulamaya şahit oldu.
Erzurum Ajans-Erzurum, 'Burası Türkiye böyle şeylerin olması doğaldır' dedirtecek cinsten bir uygulamaya şahit oldu. Erzurum-Ağrı D100/E80 Karayolu'nda yaklaşık bir ay önce yaya geçidi çizgileri ve şeritler belirgin bir şekilde yenilendi.
Üzerinden çok geçmeden aynı bölgede asfalt çalışması başladı, daha bir ayını bile doldurmayan trafik şeritleri sıcak asfaltın altında kaldı.
 
Şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaşlar, gereksiz harcamaların bedelinin halkın cebinden çıktığını ifade etti. Uzun yıllar şoförlük yaptığını söyleyen Erdal Kaya, ilk kez böyle bir uygulama gördüğünü anlattı. Vatandaşları hayrete düşüren bu komik durumun sebebinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Haziran'da Erzurum'a yaptığı ziyaret olduğu tahmin ediliyor.
 
Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü'nün şehir içindeki bakım ve onarım çalışmalarından sorumlu İhsan Güzel, yapılan işlem hakkında bilgi vermekten kaçındı.
 
Cihan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.