Spor Haber Girişi : 03 Aralık 2011 18:09

Önce hayata sonra protokole çalım attılar

Önce hayata sonra protokole çalım attılar
Erzurum`da sokak çocukları, düzenlenen futbol maçında protokol üyelerini 3-1 mağlup etti.
Erzurum Ajans-Erzurum`da sokak çocukları, düzenlenen futbol maçında protokol üyelerini 3-1 mağlup etti.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü`nün yürüttüğü "Yarınlara Emniyetle Koşuyoruz Projesi" kapsamında düzenlenen turnuvada, Erzurum protokolü ve sokak çocukları takımları karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçı sokak çocukları, kendilerini sokaktan kurtaran polis amcalarını çalımlayarak 3-1 kazandı. Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Namlı, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sultan Murat Aydın ve emniyet amirleri ile karşı karşıya futbol oynayan sokak çocukları, maçın galibi oldu.

Maç sonrasında kupa ve hediyelerini polis ağabeylerinden alan çocuklar, keyifli dakikalar yaşadı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü çevik kuvvet ekibinin dağıttığı futbol toplarını da alan çocuklar, yazdıkları mektubu polis ağabeylerine verdi.
Çocukları sokaktan kurtarmak için bir dizi etkinlik gerçekleştirdiklerini söyleyen Emniyet Müdürü Halit Turgut, çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini kaydetti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.