Erzurum Haber Girişi : 23 Ekim 2015 17:15

Öncü medeniyet, güçlü sendika büyük Türkiye Erzurum buluşması

Öncü medeniyet, güçlü sendika büyük Türkiye Erzurum buluşması
Memur-Sen Erzurum İl Temsilciliği "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika" Büyük Türkiye Erzurum Buluşması İl Müftülüğü Çok Amaçlı Konferans Salonunda yapıldı.
Erzurumajans-Memur-Sen Erzurum İl Temsilciliği "Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika" Büyük Türkiye Erzurum Buluşması İl Müftülüğü Çok Amaçlı Konferans Salonunda yapıldı. 

Memur-Sen Erzurum İl Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu Büyük Türkiye Erzurum Buluşması'na Eski Sağlık Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayları Orhan Deligöz ve Ahmet Yaptırmış, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Memur-Sen Genel Başkan vekili ve Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Kültür Memur Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, Memur Sen'e bağlı şube başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve Memur Sen'e bağlı çalışanlar katıldı.

Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman açılış konuşmasında, "14 bin üyemiz ve 11 sendikamız var, kadınlar bizlerin gizli kahramanları, sendikamıza bağlı olarak Emekli Memur Sen, Genç Memur Sen, Üniversite Genç Memur Sen oluşturduk, bunları yaparken de 850 bin olan sendika üyelerimizin sayısını yeni katılımcılarla 1 milyona çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Kültür Memur Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan'da konuşmasında, "Memur Sen zulmü reddeden bir organizasyondur. Memur Sen bir idrak hareketidir, soylu mücadelemizin gerektiğini yaptığımız inancındayız. Bizler hizmet sendikacılığı yapıyoruz, dünyanın neresinde bir insanlık dramı varsa oraya ulaştık, tüm mazlumların konfederasyonu olduk,toplu iş sözleşmesi masasına 11'de 11yaparak hakkımızı aramasını bildik." dedi.

Memur Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş konuşmasında, " Dünya mazlumlarını gören bir sendika olduk. Dünyada yapılan zulümlere sessiz kalamayız, bu milletin geleceğine çanak tutanlara yazıklar olsun, ortak akılla ülkemizde yapılan darbelere siper olduk, engelledik, ülkemizde bir ayıp vardı o da neydi üniversitelere veya okullara kızlarımız başörtüsü ile gidemiyordu bu da ayıp olarak görünüyordu. Bizim topladığımız imzalarla bu başörtüsüne engel olduk. Gezi olaylarında 17 ağacı bahane edip feryat figan edenler var ya onlara sormak lazım. Yalova'da asırlık ağaçlar kesildi ya neden sesinizi çıkarmadınız. Bir başka konu 7 Haziran seçimleri olduktan sonra çözüm sürecini bozarak ülkemizde şehitler gelmeye başlayıp aileler feryat figan edince hemen bir yakıştırma yaptılar. Cumhurbaşkanı bu olayları tezgahlıyor böyle bir şey olacağını hiç düşünebiliyormusunuz. Şunu sizlerle paylaşayım her fert istikrarı savunmalıdır." dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Dr. Recep Akdağ her iki sendika başkanlarına bakış işlemeli fincan ve Oltu taşı tespih hediye ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.