Siyaset Haber Girişi : 14 Ekim 2022 11:56

Onur Sağsöz gündeme getirmişti. DEVA Partisi'ne billboard vermediler, Babacan mesaj attı

Onur Sağsöz gündeme getirmişti. DEVA Partisi'ne billboard vermediler, Babacan mesaj attı
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın 15 Ekim'de yapacağı Erzurum mitinginin duyurusu için partiye billboard verilmedi. Yazarımız Onur Sağsöz'ün gündeme getirdiği konunun ardından Genel Başkan Ali Babacan, halka cep telefonu mesajıyla ulaştı.

DEVA Partisi Erzurum İl Teşkilatının haftalar süren miting hazırlığında sona gelindi.

 

Yarın (Cumartesi) saat 13.00’te İstasyon meydanından vatandaşlarla buluşacak olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın mitingi öncesinde reklam panosu krizi yaşandı. İhaleleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bazı billboard firmaları, DEVA partisine pano vermedi.

 

 

Geçen günlerde Erzurum Ajans’tan Onur Sağsöz’ün ‘Korku böyle bir şey işte’ başlığıyla gündeme getirdiği konunun ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, vatandaşlara SMS ile ulaştı. Babacan mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Değerli Erzurumlu Hemşerim,

Miting duyurularımız için reklam panolarında bize yer vermemeleri sebebiyle size bu mesajla ulaşıyorum. Milletimizin ve Dadaşların vicdanını, iradesini hiçbir güç engelleyemez! Sizleri 15 Ekim Cumartesi (yarın) saat 13.00’te İstasyon meydanındaki mitingimize bekliyorum. Ali Babacan DEVA Partisi Genel Başkanı.” 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadas 16 Ekim 2022 20:24

    İzin vermeyenler her zaman böyle işine gelmeyen hiçbir şeyi onaylamaz engel olur zekası geriden gelen arkadaşlar

  • Halis demir 14 Ekim 2022 20:45

    Erzurum?a yakışmadı bu hareket. Geldin konuşsun beğenirsek niye olmasın.