Spor Haber Girişi : 06 Kasım 2015 15:00

Onursal Başkan Sekmen'den jest

Onursal Başkan Sekmen'den jest
Süper Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in jesti takdir topladı.
Erzurumajans-Süper Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in jesti takdir topladı. Kulüp çevresine asfalt ve yenilenen ışıklandırmalı Kulüp tabelası yeni görünümüne kavuşturuldu.

DIŞ CEPHE VE TABELALAR YENİLENDİ

BB Erzurumspor'un kulüp binası Büyükşehir Belediye Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in destekleriyle yenilendi. Dış cephesi ile birlikte, kulüp binasını iç kısımları ve dış cephe ışıklandırma sistemli tabelayla yenilendi.

KULÜP BAŞKANI DEMİRHAN, 'SEKMEN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER'

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, öncelikle kulüp binasının dış cephesinin yenilendiğini ve üzerinde kulübün adının yazıldığı yeni bir tabela takıldığını belirterek Onursal Başkan Mehmet Sekmen ve ekine teşekkür etti. Kulüp Başkanı Demirhan, "Onursal Başkanımız Sayın Sekmen'in kulübümüze katkısı büyük. Verilen bu başarılı emeklerle kadim şehrimiz BB Erzurumspor, inanıyorum ki şampiyonluk yolunda başarılı olarak birlikte bu üstün emek meyvesi ile ligdeki başarımızla kulübümüzün yüzünü güldürecek. Bu güzel ve bir o kadar anlamlı kazandırılan yeni imaj kulübümüze hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra, Futbol Şube Sorumlusu Kadir Ovat, Futbol Direktörü Müfit Öğe, Yönetici İbrahim Bulut ve Yunus Kop ile Kulüp Müdürü Kadir Köseoğlu, kulüp binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.