Spor Haber Girişi : 03 Mart 2020 19:15

Orhan'ın İnönü örneği, kitabın ortası olmuş!

Orhan'ın İnönü örneği, kitabın ortası olmuş!
Geçen yıl düştüğü süper lige bu sezon yeniden çıkmak isteyen ve bu konuda da bayağı bir mesafe alan BB Erzurumspor’da yaşananlara aklım havsalam almıyor.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Ne oluyor, niye oluyor, gerçekten anlaşılır gibi değil. İşin garibi de Erzurum takımı yense de yenilse de illa ki hedef tahtasında birileri oluyor ve gerek bulunduğu konum ve gerekse puanı önemsenmeden, genelde de kötü niyetli olmasa da adeta ‘’vurun abalıya’’ yapılıyor. Bazen İbrahim Akdağ bazen Raşat, bazen de Emrah Başsan oluyor hedef tahtası. Tabi sadece onlar değil. Teknik direktör Erkan Sözeri de var nişan alınanlar arasında. Garip olan da bir hafta gitsin, bir hafta kalsın deniliyor mesela hocaya. Kuşkusuz bunlar yaşanırken bazen o eleştiri oklarından başkan Hüseyin Üneş ve yönetimi de nasiplenmiyor değil. Gerçekten herkes için zor bir durum. Sukünet İngiliz sterlini gibi, hiç ele geçmiyor! Şu veya bu sebeplerden ötürü eleştirilen isimler yüzünden büyük bir enerji kaybının olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu defa da karşılıklı diyaloglar olabiliyor ve gereksiz bir polemik ortaya çıkabiliyor.

***
Boşuna taraflar kendilerini yoruyor oysa. Futbolun kendi içindeki gerçeklerinden uzak işler çoğusu. Ligin boyunun kısalmasıyla bir yerde o tür polemiklere son verilmesi gerekirsen tam tersi gidişat beni sadece şaşırtmıyor, üzüyor da. Kim neyin kafasını yaşıyorsa bir an önce bitirsin, özneye dönsün. Dün Hüseyin Üneş başkanın Facebook’da ki bir paylaşımında sevgili Orhan Özsoy’un bir yorumunu çok tuttum. Yaşanan olaylara o kadar güzel örnekleme yapmış ki, adeta cuk oturmuş. Orhan diyor ki: ‘’SHP Genel Başkanı rahmetli Erdal İnönü kurmayları ile yemeğe gitmişler. Garson ‘ne alırsınız efendim?’ demiş. İnönü ‘hiç’ demiş. ‘Birbirimizi yiyeceğiz!’ BB Erzurumspor’daki durum tam da budur.. Başkanım size güveniyoruz birlik beraberliği siz sağlayacaksınız.’’ Doğru söze ne denir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adnan G 01 Ocak 1970 02:00

    Bu takıma biraz ruh lazım. Artık saç baş yoldurtmayın lütfen. Bu kadar beceriksiz olunamaz. Sonki maçı 2-0 aldık ama oynanan oyun sıfır. Birileri gol atılacak kalenin adresini futbolcularımıza verse iyi olur. Topu alan ya havaya, ta sağa, yada sola gönderiyorlar. Bir değil beş değil bu nasıl futbolcu bunlar... bir tane düzgün ayak yok, düzgün kafa yok, düzgün pas yok yahu... Yazık etmeyin bu şehre bu seyirciye ve de futbolcu kardeşler kendi geleceklerinize... her zaman tesadüfen kazanılmaz ounlar...Saygılarımla.

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Takım ruhsuz oynarsa tabiki eleştirilecek. Son zamanlarda sanki mahalle takımı izliyoruz. En son maçı 2-0 kazandık ama zevk alamadım oynanan oyundan. Adeta yeteneksizler takımı izledik. Golcü yok diyorlar. Yahu bu futbolcular gol atamıyorlarsa neden bu mesleği seçtiler?. Kale ağzında ağaca çarpsa gol olacak topları ya havaya, ya sağa, yada sola atıyorlar...bir an düşündüm yoksa bunlar maçımı satıyorlar. Bunu bir çok seyirci savunuyor sade ben değil. Pas yok. Olsada isabet yok. Birileri bizim oyuncularımıza kalenin adresini verse iyi olur Vedat bey. Bari bundan sonra adam gibi oynasınlar. Azcık ruhlarını canla başla ortaya koysunlar. Yeter seyirciye saç baş yoldurttukları.Hep tesadüflerle kazanamayız. Yazık değilmi bu şehrin ismine, seyircisine hemde oyuncuların geleceğine....Saygılarımla...

  • hasan sagsöz 01 Ocak 1970 02:00

    tecrübe bu olba gerek candır orhan abi