Spor Haber Girişi : 24 Eylül 2014 12:25

Orman: Beşiktaş'ı Avrupa'dan çekiyorum

Orman: Beşiktaş'ı Avrupa'dan çekiyorum
Hentbol Avrupa Şampiyonlar Ligi maçı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Sinan Erdem Salonu'nu kiralamak isteyen Beşiktaş'a, 3 gün için '90 bin dolar' fatura çıkarıldı.
Erzurumajans-Hentbol Avrupa Şampiyonlar Ligi maçı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Sinan Erdem Salonu'nu kiralamak isteyen Beşiktaş'a, 3 gün için '90 bin dolar' fatura çıkarıldı.

Rakamı duyunca çılgına dönen başkan Fikret Orman'ın, takımı Şampiyonlar Ligi'nden çekebileceği belirtildi.

Sabah'ın haberine göre; Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde son 6 sezondur üst üste şampiyonluk yaşayan ve ülkemizi şampiyonlar ligi'nde temsil eden Beşiktaş Mogaz, federasyonun Süleyman Seba Salonu'na geçer not vermemesinin ardından, maçlarına Sinan Erdem'de çıkmak için girişimlerde bulunmuştu. Siyah- Beyazlılar'ın bu isteğine, Belediye yetkililerinden, 'günlük 30 bin Dolar'lık kira bedeli isteriz' cevabının geldiği öğrenildi. Sahanın hentbol maçlarına elverişli hale getirilmesi, aynı zamanda da maçtan sonra bu malzemelerin tekrar toparlanması için 3 gün sürecek kiralama için 90 bin Dolar ödemesi istenen Başkan Fikret Orman'ın, bu gelişmenin ardından çılgına döndüğü bildirildi. Orman'ın, bu duruma bir çözüm bulunmazsa takımı Şampiyonlar Ligi'nden çekebileceği öğrenildi.

KARACAN: DENETLEMEYE GELİYORLAR AMA SALON YOK!

Bu arada konuyla ilgili olarak Hürriyet'e konuşan Beşiktaş'ın amatör şubelerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Karacan, "Avrupa Hentbol Federasyonu yetkilileri bugün İstanbul'a gelip, maçlarımızı oynayacağımız salonu denetleyecek. Ama ortada salon yok ki! Nereyi gösterelim" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • yunus aksakallı 01 Ocak 1970 02:00

    fikret orman erzuruma gelsin.....erzurum hentbol u biliyor...erzurum hentbol milli takımımızı yalnız bırakmadığı gibi beşiktaşında yanında olacaktır