Bölge Haber Girişi : 07 Mayıs 2010 00:00

Orman seyyar eğitim aracı Erzurum'da!..

Orman seyyar eğitim aracı Erzurum'da!..
Çevre ve Orman Bakanlığınca halkın tüm kesimlerinin Çevre bilincini geliştirmek amacıyla Çevre Orman Seyyar Eğitim Aracı projesi başlatıldı. Proje kapsamında

Erzurum Ajans-Çevre ve Orman Bakanlığınca halkın tüm kesimlerinin Çevre bilincini geliştirmek amacıyla “Çevre Orman Seyyar Eğitim Aracı” projesi başlatıldı. Proje kapsamında eğitim aracının 6.7.8 Mayıs 2010 tarihlerinde Erzurum’u ziyaret ederek çeşitli etkinliklere katılacağını bildirildi.
İl Çevre ve Orman Müdürü Muammer Toraman, etkinlikler kapsamında Çevre Orman Bakanlığı Çalışmaları anlatılacağını belirterek, “Çocuklara yönelik Şiir, Şarkı yarışmaları, Tiyatro gösterileri, Fidan dağıtımı ile proje kapsamında Çevre ve Orman Bakanımız tarafından Valimize iletilmek üzere 1 mektup verilmiştir. Mektup Çevre ve Orman Bakanlığımızın Çalışmalarını ve hedeflerini içermekte ve aynı zamanda eğitim aracının ilimizde bulunduğu sürece Sn. Valimiz tarafından aracın faaliyetlerinin desteklenmesi hususu da mektup da yer almaktadır. Yine valimiz tarafından hazırlanarak cevabı mektubunda bakanımıza iletilmek üzere teslimi alınarak Bakanlığımıza iletilmesi sağlanacaktır” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.