Erzurum Haber Girişi : 16 Ağustos 2023 10:57

Ormancılık faaliyetleri masaya yatırıldı

Ormancılık faaliyetleri masaya yatırıldı
Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanındaki ormancılık faaliyetlerinin ilk 7 ayı değerlendirildi

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanındaki ormancılık faaliyetlerinin ilk 7 ayı değerlendirildi

 


Erzurum Orman Bölge Müdürüm Oktay Ayatay başkanlığında; Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Etüt Proje Başmühendisleri, İşletme Müdürleri ve Fidanlık Müdürünün katılımıyla ilk yedi aylık ormancılık faaliyetlerinin değerlendirme toplantısı yapıldı. Yaşar Öztaş Eğitim Merkezinde gerçekleşen toplantıda, Bölge Müdürlüğünce 2023 yılı iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetlerine ilişkin program, gerçekleşme ve yılsonu hedefleri değerlendirildi.

 


İşletme Müdürlüğü bazında yapılan değerlendirme toplantısında, İşletme Müdürleri kendi birimleriyle ilgili çalışmaların son durumlarını, ay ve yılsonu hedeflerini sunum eşliğinde aktardı. Şube Müdürleri ise sunum esnasında kendi birimleriyle ile ilgili konularda bilgilendirme ve değerlendirme yaptı. 2023 yılı faaliyetleri gerçekleştirilirken karşılaşılan sorunların da ele alındığı toplantıda, durum değerlendirilmesi ile tespit edilen eksikliklerin giderilmesi hakkında fikir alışverişinde bulunularak yılsonu hedeflerine ulaşılması için alınması gereken önlemler görüşüldü.

 


Toplantı sonunda genel değerlendirme yaparak dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında talimatlarını aktaran Bölge Müdürü Ayatay, “Genel Müdürlüğümüzün program hedefleri doğrultusunda Bölgemiz ormanlarını daha iyi korumak, geliştirmek ve ormancılık hizmetlerini sürdürebilir bir şekilde yürütmek üzere hazırlanmış olan bütçe programlarının gerçekleşmesinde her kademede çalışan personelin özverili çalışması önem arz etmektedir. Ormanlar, tüm dünyanın ortak değeri olup gelecek nesillere bırakacağımız yegâne mirasımızdır. Yapmış olduğumuz çalışmalar ile hem ülkemize hem de yaşadığımız dünyaya değer katmaktayız. Bundan sonra yapacak olduğumuz çalışmalar da bu doğrultuda çok kıymetli çalışmalardır" dedi.

 


Tüm ormancılık faaliyetleri ile diğer iş ve işlemlerin değerlendirildiği toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.İHA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.