Eğitim Haber Girişi : 07 Haziran 2021 11:08

Ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitim başladı

Ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitim başladı
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri çerçevesinde kademeli normalleşme kapsamında ortaokullarda yüz yüze eğitime başlandı.

ERZURUM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı kademeli normalleşme kararı çerçevesinde, İstanbul'da ortaokul ve lise öğrencileri de yüz yüze eğitime başladı.

 


Korona virüs salgını önlemleri çerçevesinde yüz yüze eğitime ara vererek derslerini internet üzerinden alan ortaokul ve lise öğrencileri yeniden alınan kararın ardından sınıflarına döndü. Kademeli normalleşme kapsamında yüz yüze eğitim için öğrenciler sabahın erken saatinde ders başı yaptı.

 

 

 

 

İlkokul öğrencileri için yüz yüze eğitim geçen hafta başlamıştı. Bakan Selçuk, yaptığı açıklamada, "7 Haziran Pazartesi itibarıyla ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Ortaokul ve lise öğrencileri hafta 2 gün yüz yüze eğitim alacaklar. Öğrenciler diğer 3 gün ise uzaktan eğitimleri devam edecek.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.