Erzurum Haber Girişi : 05 Nisan 2019 19:15

OSB yönetimi ziyaret turunda

OSB yönetimi ziyaret turunda
Erzurum’da 2 Nisan Salı günü yapılan seçimle göreve gelen Murat Urkuç başkanlığındaki 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum’da 2 Nisan Salı günü yapılan seçimle göreve gelen Murat Urkuç başkanlığındaki 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

1.OSB’nin genç yönetimini ETSO’daki makamında ağırlayan Başkan Yücelik, Murat Urkuç ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Polat’ın da yer aldığı ziyarette, Erzurum’un genel ekonomik durumu ve bölgedeki yatırım ortamının iyileştirilmesi anlamında yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 1. OSB seçimlerinde kendisi ve ekibine güvenen sanayici ve iş adamlarına teşekkür eden Murat Urkuç, “Şimdiye kadar 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan hizmetlere yenilerini eklemek ve şehrin ekonomisine katkı sağlayan bölgedeki işletmelerin ihtiyaçlarına çözüm bulmak için arkadaşlarımızla birlikte üstlendiğimiz bu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız” dedi.



1.OSB’de ihracat ağırlıklı üretim yapmaya ve şehrin ihracatına katkı sunmaya çaba göstereceklerini belirten Urkuç, bu konuda ETSO’dan da gerekli desteği göreceklerine emin olduğunu dile getirdi. Urkuç ayrıca, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’in deneyimlerinden de istifade etmekten mutlu olacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yüceli ise, 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Murat Urkuç ve ekibini tebrik etti. Erzurum’un her anlamda layık olduğu yere gelmesi için herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesi gerektiğini kaydeden Başkan Yücelik, bu anlamda 1. OSB’nin genç ve dinamik yönetiminin gelecek için büyük ümit vadettiğini söyledi. ETSO’nun, Erzurum’un faydası için çaba gösteren bütün kurumlarla olduğu gibi 1. OSB ile yakın temas halinde olacağını ve sanayicinin, üreticinin önündeki her türlü engeli aşmak için birlikte hareket edeceklerini anlatan Başkan Yücelik, “Şehrimizi kendi dinamikleriyle kalkındırmayı, güçlendirmeyi başarmalıyız. İnşallah yatırım ortamının ve piyasaların arzu ettiğimiz şekilde hızlı bir şekilde iyileşmesiyle bunu gerçekleştirebiliriz” dedi.

Başkan Yücelik, ziyaretin ardından 1. OSB Yönetimi ile hatıra fotoğraf çektirdi. 


1.Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Urkuç’dan Başkan Oral’a ziyaret

Erzurum 1.Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Urkuç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral’ı makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerin ardından, göreve başlayan 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Urkuç ile Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Ardahanlı, Emre Çizmelioğlu, Burak Midilliç, Zafer Arınç, Yakup Güney, Adem Genç ve 1. Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü İhsan Ateş, Erzurum Ticaret borsası Başkanı Hakan Oral’ı ziyaret ederek bir süre görüş alış verişinde bulundular.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oral, Erzurum’un kalkınması noktasında öncü bir kuruluş olan 1.Organize Sanayi Bölgesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek; “Öncelikle geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerin ardından göreve gelen Murat Urkuç kardeşimi ve yönetim kurulu ekibini tebrik ediyorum. Yeni bir kan, yeni bir nefes olarak görev başı yapan 1. Organize Sanayi Yönetim Kurulunun Erzurum’un kalkınması noktasında üstlendiği misyonu takdirle karşılıyorum. Organize Sanayi Bölgeleri bulunduğu ilin kalbi konumundadır. İşverenlerin problemlerinin çözümü noktasında da önemli bir yere sahiptir. Bu anlamda görev başı yapan 1.Organize Sanayi Yönetim Kurulu’nun başarılı çalışmalar yapacağına olan inancım da sonsuzdur.” şeklinde konuştu.

1.Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Urkuç ise, “Ülkemiz, ekonomik olarak zor günlerden geçiyor. Bu tarz ekonomik durumlarda sizlerce de takdir edileceği üzere en önemli çıkış noktası ihracattır. Erzurum ekonomimizde de ihracatın düşük olduğu bir gerçektir. Biz organize sanayideki tüm iş adamlarımızın ihracat yapabilmeleri, ihracat kanallarının açılması konusunda ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde sonuna kadar girişimlerde bulunacağız. Şu hususun altını çizmek istiyorum ki; Organize Sanayi’yi birlikte yöneteceğiz ve hep birlikte olması gereken yere taşıyacağız.” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.