Türkiye Haber Girişi : 16 Temmuz 2018 14:38

Osmaniye'de kooperatif başkanına silahlı saldırı

Osmaniye'de kooperatif başkanına silahlı saldırı
Osmaniye'de, 15 Temmuz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Oktan silahlı saldırıda yaralandı.
Erzurumajans-Osmaniye'de, 15 Temmuz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Oktan silahlı saldırıda yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Alibeyli Mahallesi, Dr. Ahmet Alkan Caddesi, Kale İşhanı 1. kattaki 15 Temmuz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasına gelen kimliği belirlenemeyen bir kişi, kooperatif başkanı Ahmet Oktan'a ateş ederek ayağından yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçtı. İş yeri çalışanlarının haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık görevlieri Ahmet Oktan'ı ilk müdahalesini yaptıktan sonra özel bir hastaneye kaldırdı.

3 Temmuz salı günü de Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası'na düzenlenen silahlı saldırıda da Başkan Devrim Aksoy yaralanmış, Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy hayatını kaybetmişti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.