Eğitim Haber Girişi : 07 Mart 2022 11:30

ÖSYM Başkanı Halis Aygün uyardı

ÖSYM Başkanı Halis Aygün uyardı
YKS başvurularında bugün, son gün!

ERZURUM AJANS - YKS başvuru işlemlerini tamamlamayan adaylar için son başvuru tarihi 7 Mart 2022 Pazartesi günü olarak belirlenmişti. 

 

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli YKS adaylarımız,  2022-YKS’ye başvurular 7 Mart Pazartesi günü sona eriyor. Başvurunuzu son ana bırakmayın. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular, 11 Şubat 2022 tarihinde başladı. Sınava başvurmak isteyen adaylar, son başvuru tarihini araştırıyor. ÖSYM tarafından YKS için belirlenen son başvuru tarihi, 7 Mart 2022 olarak açıklanmıştı. Adaylar, başvuru işlemlerini, 2022 YKS için belirlenen 115 Türk Lirası sınav ücretini ilgili bankalara yatırarak ya da internet bankacılığını kullanarak tamamlayacaktır. YKS adayları, bugün 23.59'a kadar başvurularını gerçekleştirebilir.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.