Erzurum Haber Girişi : 13 Mart 2024 11:08

Otomobiline kar topu atan çocuğu dövdü

Otomobiline kar topu atan çocuğu dövdü
Erzurum'un Yakutiye ilçesinde kuzeniyle birlikte kartopu oynayan M. B. Y. (11) dehşeti yaşadı. İddiaya göre aracına kartopu isabet etmesine sinirlenen Cevdet K., küçük çocuğun başını arabanın camına vurarak yaraladı.
Otomobiline kar topu atan çocuğu dövdü

Küçük çocuğa dehşeti yaşattı

 

Olay geçtiğimiz Pazar günü akşam saatlerinde Erzurum’un Yakutiye ilçesine bağlı Şükrüpaşa Mahallesi’nde meydana geldi.

 

İddiaya göre 11 yaşındaki M. B. Y. kendisiyle yaşıt kuzeniyle birlikte yolda yürürken birbirlerine kartopu atarak oynamaya başladı. Bu sırada küçük çocuğun attığı kartoplarından biri Cevdet K.'nın aracının camına isabet etti.

 

İddiaya göre aracından inen şahıs küçük çocukları kovalamaya başladı. M. B. Y.’yi yakalayan şahıs çocuğun ensesinden tutarak başını başka bir aracın camına vurmaya başladı. Darp eden şahıs olay yerinden ayrıldıktan sonra etraftakiler tarafından çocuğun ailesine haber verildi. Erzurum Şehir Hastanesi acil servisine kaldırılan talihsiz çocuk, tedavisi sonrası taburcu edildi. 

 

 

Saldırgan hakkında karakola giderek şikâyetçi olan baba Hatay Yıldız, “Oğlum yerde baygın vaziyette yatarken bize bilgi geldi. Hemen oğlumun olduğu yere giderek kendi aracımla hastaneye götürdüm. Oğlum bilerek isteyerek aracın camına zarar vermemiş. O şahıstan davacı ve şikâyetçi oldum. Bu nasıl bir vicdan anlamıyorum. Her ne olursa olsun küçücük bir çocuğa acımadan bu şekilde zarar veren birinin en ağır cezayı almasını istiyorum. Umarım yaptığı yanına kâr kalmaz” dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Kaynak: Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Berkay 20 Mart 2024 05:47

    5 yaşında çocuklar sokaklarda top oynuyor araçlar yoldan geçerken her an bir kazaya muhatap oluyor Çocukları sokağa atmak başlarına gelecek tehlikeleri peşinen kabul etmek oluyor Yani tasvip etmiyorum ama araç sahibi de haksız sayılmaz

  • Her yer çocuk 16 Mart 2024 14:54

    Erzurum sokağa oynasın diye atılan çocukla dolu. Ne dersen de haklılar ama. Hiçbir şekilde baş edemezsiniz cehaletle.

  • Dadaş bey 15 Mart 2024 00:33

    Veledinize sahip çıkın ya adam kaza yapsaydı. Çocuk hatalı