Spor Haber Girişi : 24 Ekim 2018 11:30

Özdilek: Tek düşüncemiz kazanmak

Özdilek: Tek düşüncemiz kazanmak
BB Erzurumspor, hafta sonu evinde konuk edeceği Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-BB Erzurumspor, hafta sonu evinde konuk edeceği Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, ligin en çok gol atan takımına karşı oynayacaklarını belirterek, “Kolay bir maç olmayacak ama sahada belirleyici biz olacağız” dedi. 

Trabzonspor deplasmanından alınan bir puanla haftaya moralli başlayan BB Erzurumspor, Cumartesi günü Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Bugünkü idman öncesi kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyerek takımla ilgili bilgiler veren Teknik Direktör Mehmet Özdilek, son iki haftadır oyun anlamında önemli bir gelişme sağladıklarını söyledi. Trabzonspor karşısında alınan bir puan kadar takımın sahadaki duruşu ve oyuna hükmedişinin kendisini mutlu ettiğini kaydeden Özdilek, “Oyuna başladığımız andan son düdüğe kadar disiplin içindeydik ve haliyle bir puanı içimize sindiremedik. Çünkü son vuruşta sıkıntılarımız var ama bunu da çalışıp gideceğiz. Doğru yolda gidiyoruz” dedi. 

TEK DÜŞÜNCEMİZ KAZANMAK

Cumartesi günü önemli bir takıma karşı oynayacaklarını dile getiren Özdilek, şöyle devam etti. “Moralli bir takım geliyor ve tabi bizim de moralimiz yüksek. Trabzon’dan aldığımız bir puanı üç puanla taçlandırmak derdindeyiz. Bu nedenle ara vermeden çalışmalara başladık. Bu üç puana rakipten çok daha ihtiyacımız var ve almak için de ne gerekiyorsa yapacağız. Kolay bir maç beklemiyor bizi ancak kendi anlayışımızı sahaya yansıttığımız zaman tüm maçlarımızı kazanabiliriz ki zaten tek düşüncemiz de kazanmak. Tabi ligin en çok gol atan takımına karşı oynayacağız ama sahada belirleyici biz olacağız. Rakibi iyi analiz ediyoruz. Daha önce de demiştim her maç farklı bir anlayışla sahada olacağız.”

CANI EN ÇOK YANAN TEKNİK ADAMIM

Bu arada VAR konusundaki düşüncelerini de paylaşan Mehmet Özdilek, adaletli olması halinde sistemi doğru bulduğunu ancak her konuda VAR’a başvurulmaması gerektiğini ifade etti. VAR’ın Anadolu takımları için önemli olduğuna dikkat çeken Özdilek, “En yakın örneği Trabzon deplasmanında 40 bin kişiye karşı oynadık. Bazı durumlarda hakemlerin etkilenmemesi mümkün değil. Çalıştığı dönemlerde canı en çok yanan bir teknik direktör olarak söylemeliyim ki adaletli olması çok önemli. Adaletli olsun gerisi önemli değil” diye konuştu.

SEFA GELDİ, MUNSY ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Öte yandan U19 Milli Takımının Rusya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan BB Erzurumsporlu orta saha oyuncusu Sefa Akgün, hafta başı Erzurum’a gelerek düz koşulara başladı. Ayrıca fizyoterapistlerle çalışan Erhan’ın durumu iyiye giderken, Munsy de yeniden takıma katıldı. Bu arada Khubulov’un ağrılarının devam ettiği öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.