Erzurum Haber Girişi : 30 Mayıs 2016 14:57

Özel Güneş FETÖ'den aldığı arsa ve inşaatı devlete hibe etti

Özel Güneş FETÖ'den aldığı arsa ve inşaatı devlete hibe etti
Kırkıncı Cemaati'ne bağlı Özel Güneş Eğitim Vakfı'nın Gülen Cemaati'nden çok düşük bir bedelle satın aldığı arsa ve inşaatı devlete hibe etti öğrenildi.
Erzurumajans-"FETÖ'ye yardım ve yataklık" suçundan adli soruşturmaya uğrayan Kırkıncı Cemaati bünyesindeki Özel Güneş Okulları ile bu okulların bağlı bulunduğu Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Musa Sönmez'in ise tahliye edildiği öğrenildi.

Erzurum'da gerçekleştirilen F ETÖ/PDY operasyonu Kırkıncı Cemaati'ne sıçramış cemaat bünyesinde bulunan Özel Güneş Okulları Eğitim Vakfı'nın da FETÖ'ye ait okul arsası ve binasını da çok düşük fiyata bünyesine kattığı tespit edilmişti.  Gerçekleştirilen operasyonda terör örgütüne yardım, yataklık ve mali kaynak aktarmak suçundan soruşturma başlatılan Özel Güneş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Musa Sönmez, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
 
Yaşanan bu gelişmelerin ardından adı son zamanlarda sık sık FETÖ / PDY ile anılan Kırkıncı Cemaati 3 milyon beşyüz bin liraya satın aldığı arsa ve inşaatı bila bedel Milli Emlak'a devretti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ADSIZ 01 Ocak 1970 02:00

    KIRKINCIDA AYNI FETOYLA BERABERDİLER FETONUN YERLERİNI NE SEKİLDE ALDILAR GUNEŞ OKULUNDAN SONRA NELER CIKACAK BU CEMAATLERDEN NASIL KURTULACAGIZ I

  • MURAT 01 Ocak 1970 02:00

    FETÖ=KIRKINCI.YILLARCA ERZURUMUN ANASINI AĞLATAN KIRKINCI CEMAATİ DEYİL Mİ...DEVLET BUNLARIN ÜZERİNE NİYE GİTMİYOR..

  • Ziyaretçi 01 Ocak 1970 02:00

    Sizin verdiğiniz rakam yanlış.5 milyon lira