Spor Haber Girişi : 20 Nisan 2012 23:30

(ÖZEL HABER) Erzurum'a kıymayın!...

(ÖZEL HABER) Erzurum'a kıymayın!...
Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası başlamadan ortalık karıştı. Organizasyonun, önceki gün Mecidiye Curling Arena'da yapılan ulaşım ve taşıma ihalesi iptal edildi.
Erzurum Ajans-Orhan BOZKURT'un haberi-Kış ve Buz Sporları alanında artık bir marka olan Erzurum'da peş peşe uluslararası organizasyonlar düzenleniyor. Dünya Gençler Kayak Şampiyonası, Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası klasman maçlarının ardından 23 Nisan'da başlayacak Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan şehirde skandallarda birbiri ardına patlıyor. Organizasyon için yapılan ihalelerde savrulan küfürler ve ölüm tehditleri şampiyonayı çıkmaza soktu.

Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası'na katılmak için Erzurum'a gelecek olan 27 ülkenin sporcuları ve yöneticilerinin taşıma işi için yapılan ihalede ölüm tehditleri savruldu. Savcılığın el koyduğu ihaleye katılan yerel firmalar federasyonun davetlisi olarak Ankara'dan gelen şirket yöneticilerini ihale salonuna sokmadı.

Yapılan şikâyet ve suç duyurusu üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı ihaleyi iptal etti. Pazertesi günü dünyanın dört bir yanından Erzurum'a gelecek olan sporcu kafilerini şimdi büyük bir kaos bekliyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Myhammet Yasin ÖZDOĞAN 01 Ocak 1970 02:00

    .Erzurumun gelısmesıne engel yıne erzurum.halkımıızıı n bılınçlenmesı gerek ki bunu yapan kısıler bıde ıhaleye gıren kısıler.bunlar ıhaleyı alsa acaba turıstlere erzzurumu,erzurumluyu nasıl tanıtck o da meçhul.ayıptır be.Bu vatanın her karış toprağı bızımdır ama bır erzurumlu olarak erzurumun bu konularda ve görünüşte değişmesını en çok ısteyenlerden bırı olduğumu dusunuyorum.eğer suu anda okuyrsam ılerde erzuruma faydam olacağını dusunduğumden,faydamın olmasını ıstedığımden okuyorum..