Siyaset Haber Girişi : 12 Mart 2012 10:15

Öztürk'ten 12 Mart mesajı

Öztürk'ten 12 Mart mesajı
MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, 12 Mart Erzurum’un kurtuluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Erzurum Ajans-MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, 12 Mart Erzurum’un kurtuluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Öztürk mesajında şu ifadelere yer verdi; “Gökkubenin bulutlarla kaplandığı, yurdumuzun güneşe hasret kaldığı yıllar, ellerin semaya açılıp kurtuluş duası edildiği yıllar, kıtlığın kundaktaki bebeklere kadar herkesi her yeri kavurduğu yıllar hep aynı yıllardı.
Asırlardır zaferlere ve berekete alışık olan Türk milleti, çetin bir imtihandan geçmekte, gelecekten ümidi hızla azalmakta iken, yüce Allah sadece güneşi doğudan doğurmuyor, kendisine açılan ellere, çırpınan yüreklere doğudan ERZURUMDAN cevap veriyordu.
Büyük milletin acı ve ızdırap veren büyük yaralarını sarmak, kırılan ümitleri onarmak ancak erdemli ve yüce ruhlu, büyük millete yakışan evlatlarla olurdu. Bu müstesna evlatlar, yeleleri kabarmış bir kurt gibi inine giren düşmana, tarihin kendisine yüklediği vazife bilinciyle meydan okuduğunda, cennet memleketim Erzurum, kurtuluşu müjdeleyen günlere merhaba demeye başlamıştı bile.
Mukaddes yarınlara merhaba diyen o mukaddes gün, sadece Erzurum’u değil, esareti reddetmiş bir milleti titreyip kendine getiren bir gün olmuştu.
O mukaddes gün; Bilge Kağanın ruhunu taşıyan eşsiz komutanlarla milletin buluşma günüydü, Dede Korkutun, Abdurrahman Gaziye el verdiği gündü. Nene Hatunun, Hayme Anaya benzediği, doğurdukları evlatların Malazgirt’i kıskandıracak birer yiğit olduğu gündü.
O mukaddes gün; Artık dündü, yarına umut olan, toprağa bereket olan, çarşıya Pazar olan ve gelecekte de var olan. Dadaşın şahlandığı, büyük Türk milleti adına var olduğu, dik durduğu, yıkılmadığı bir gündür.
O mukaddes günün muhteşem komutanlarına, dua ordularına, isimsiz kahramanlarına minnet ve şükranlarımı sunar, güneşi Erzurum’dan doğuran yüce Rabbime sonsuz şükürler ederim.
O
mukaddes gün gerçek sahibi Erzurum’a hemşerilerime ve büyük Türk milletine kutlu olsun…” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.