İlçeler Haber Girişi : 19 Kasım 2016 17:30

Palandöken Belediyesi, Malatya'ya şans tanımadı

Palandöken Belediyesi, Malatya'ya şans tanımadı
Türkiye Voleybol Erkekler 1.Liginde mücadele eden Palandöken Belediyespor evinde konuk ettiği Malatya Büyükşehir Belediyespor 3-0 mağlup etti.
Erzurumajans-Türkiye Voleybol Erkekler 1.Liginde mücadele eden Palandöken Belediyespor evinde konuk ettiği Malatya Büyükşehir Belediyespor 3-0 mağlup etti. 

Recep Tayyip Erdoğan Kapalı spor salonunda oynanan mücadeleye hızlı başlayan Filenin Kartalları ilk seti 25-19 alarak seride 1-0 öne geçti. 2. Sete fırtına gibi giren Palandökenin Kartalları ikinci set zorlanmada 25-12 kazanarak seride durum 2-0 yaptı. 3. Sette etkili bir oyun sergileyen Palandöken Belediyespor takımı seti 25-13 alarak seride 3-0 yaparak 3 puanın sahibi oldu. Alınan galibiyetle Palandöken Belediyespor ligdeki üst sıralarda yerini korurken puanını 20 çıkartarak Efeler Ligi için önemli bir galibiyet aldı. Müsabakayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi. 

Maç sonu da Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, oynanan güzel oyun ve alınan net skordan dolayı sporcuları tebrik ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.