İlçeler Haber Girişi : 01 Ekim 2018 13:15

Palandöken Belediyesi ilçeyi adım adım asfaltlıyor

Palandöken Belediyesi ilçeyi adım adım asfaltlıyor
Palandöken İlçe Belediyesi asfalt ekipleri çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.
Erzurumajans-Palandöken İlçe Belediyesi asfalt ekipleri çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. İlçenin birçok mahallesinde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, sezon sonunun yaklaştığı bugünlerde Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt çalışmalarına aralıksız devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Bulutlar, "Asfalt ekiplerimiz Yunus Emre Mahallesi ( Su deposu bölgesi) de sıcak asfalt çalışması yaptı. Adnan Menderes Mahallemiz de bulanan birinci marketler bölgesin de çalışmalarına devam ederken bir yandan da Yıldızkentte bazı noktalarda kilit taş, bordür ve karo çalışmalarımız da sürüyor" dedi.



2018 yılında 55 bin ton standartları yüksek kaliteli asfalt dökmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Bulutlar, " Bu yıl mevsimsel yağışlar fazla olsa da ekiplerimiz her güzel günü değerlendirerek milletimize hizmet etmenin huzuru içerisindeyiz. Bu sezon da durmadan yılmadan hedefimize adım adım ilerliyoruz. 2018yılı için ön gördüğümüz 55 bin ton standartları yüksek kaliteli asfalt sermeyi hedefliyoruz. Bu amacımıza ulaşmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yenişehir bölgemiz de yer alan 1. Marketler bölgesin de çalışmalarımızı tamamladık. Esnafımızın talepleri doğrultusun da bölgede en ince detayına kadar çalışmalarımız yine de devam edecek. Yunus Emre Mahallemiz de yoğun kullanılan cadde ve sokaklarımız adeta sil baştan yeniledik ve tamamladık. Palandöken dağı eteklerin de yer alan su deposu bölgemiz de çalımlarımız aralıksız devam ediyor. Gecen yıl başlattığımız ücretsiz site bahçelerini asfaltlama çalışmaları yüzde 98 seviyelerine geldi. Yani ilçemizin tamamın da site bahçeleri adım adım asfaltlandı. Kırsal alanlarımız olan köy mahallelerinin standartlarını yükseltmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Tüm köy mahallelerimiz yolları kilit taş yapıldı. Bazı eksik alanlarımızı da 2018 yılı içerisinde tamamladık sayılır. " diye konuştu.



Yapılan çalışmalardan memnun olan mahalle sakinleri ve esnaf Başkan Bulutlar’a teşekkür etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cemal 01 Ocak 1970 02:00

    Yildizkentteki huseyin avni ulas mahallesi 214.sokakta yer alan busra evlerle erka sitesi arasinda guzel bir park yaptiniz bu hizmet icin tesekkur ederiz; fakat parkin onundeki yolun halen daha asfalti dokulmedi umarim yakin zamanda bu sorunda cozulur

  • mmt 01 Ocak 1970 02:00

    merak eden kayakyolu,yunusemre tarafını gezip asfalt varmı yokmu,yollar nasıl dahası asfalt varmı diye gelip bakabilir.