İlçeler Haber Girişi : 06 Ocak 2016 14:09

Palandöken Belediyesi'nde sosyal denge sözleşmesi yenilendi

Palandöken Belediyesi'nde sosyal denge sözleşmesi yenilendi
Erzurum Palandöken Belediyesi kendi bünyesinde çalışan memurların verimliliğini arttırmak adına BEM-BİR-SEN ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı.
Erzurumajans-Erzurum Palandöken Belediyesi kendi bünyesinde çalışan memurların verimliliğini arttırmak adına BEM-BİR-SEN ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladı.

Palandöken Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilen imza töreninde, sözleşmenin Palandöken Belediyesi çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, " Palandöken İlçemiz Türkiye' de önde gelen ve dünyada hatırı sayılır kış turizm merkezi olan bir şehir. Palandöken'e hizmet etmek bizlere gurur ve onur verici. Bu şehre hizmet edecek çalışma arkadaşlarımızın huzuru, şehre iyi hizmet sunmak için ana unsurdur. Biz göreve geldiğimizden bu yana personelimizin durumunda birçok iyileştirmeleri yaptık. Sosyal Denge Sözleşmesi bunlardan biridir. Önce personelimiz huzurlu olacak ki kaliteli hizmet versin. Her geçen gün Palandöken'e verilen hizmetin kat sayısı artıyor. Palandöken İlçemiz modern ve yaşanabilir bir kent haline geliyor. Bugün Palandöken Belediyesi'nde çalışan memur personel arkadaşlarımızın ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için BEM-BİR-SEN ile protokole imza attık. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. MEMUR- SEN İl Başkanı Abdullah Duman ise "Üyelerimizin özlük haklarını koruma noktasında işverenlerle yıllardır diyalog halindeyiz. Bu diyalogların en güzelini 2009 yılında Palandöken' de yaşadık. Yasal bir düzenleme olmamasına rağmen, Belediye bünyesinde çalışan memurlara önemli ölçüde katkı sağlandı. Bu nedenle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Karşılıklı olarak imzaladığımız yeni sözleşmenin hem belediyemize hem de üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. BEM-BİR-SEN Başkanı Abdullah Sunar' da ; " Belediye Başkanımızı çok uzun zaman öncesinden tanıyorum hatta Büyükşehir Belediyesinde birlikte çalışma fırsatımız olmuştu. Hakkaniyetli, liyakatli dürüst bir belediye başkanımız işçisini, memurunu gözeten kollayan bir insan böyle bir protokolü kendisiyle imzalamamız üyelerimiz ve sendikamız adına bir kazanımdır hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. Açıklamaların ardından Palandöken Belediyesi'nde görev yapan 74 memur için Sosyal Denge Sözleşme imzalandı, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve BEM-BİR-SEN Başkanı Abdullah Sunar tarafından imzalandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.