İlçeler Haber Girişi : 15 Temmuz 2015 15:48

Palandöken Belediyesi'nden 500 yetim aileye yardım eli...

Palandöken Belediyesi'nden 500 yetim aileye yardım eli...
Palandöken Belediyesi Ramazan dolaysıyla yetim, fakir ve muhtaç ailelere yönelik yardım faaliyetleri kapsamın da ilçe de tespit edilen 500 yetim aileye yardım eli uzattı.
Erzurumajans-Palandöken Belediyesi Ramazan dolaysıyla yetim, fakir ve muhtaç ailelere yönelik yardım faaliyetleri kapsamın da ilçe de tespit edilen 500 yetim aileye yardım eli uzattı.

Daha önce yapılan çalışmalar kapsamın da tespit edilen ve Ramazanın ilk günlerinde başlanan yardımlar yetim ve ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye ulaştırdı. Yaptıkları yardımlar hakkında açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Bu mübarek Ramazan-ı Şerif ayında Palandöken Belediyesi olarak ilçemiz sınırları içerisin de tespit ettiğimiz 500 yetim, fakir ve muhtaç insanlara yardımlarımızı ulaştırdık çok şükür. Yaptığımız yardımlarımız alışveriş çeki şeklinde oldu. İstedik yardımda bulunduğumuz insanlarını ev ihtiyaçlarını bizler değil kendileri tespit etsin. Yani verdiğimiz alışveriş çeklerin de diledikleri gibi ve ihtiyaçlarına göre alışveriş yapsınlar" dedi.

ÜCRETSİZ EKMEK YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Palandöken Belediyesi olarak yılın on iki ayın da fakir ailelere ücretsiz ekmek yardımlarını devam ettiğini dile getiren Başkan Bulutlar, "Belediyemiz yılın her günü ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz ekmek kartı vermekte bu ekmek kartıyla büfeler den ve anlaşmalı fırından ekmek ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Aylık olarak yaklaşık 26 bin ücretsiz ekmek veriyoruz. Kışın imkanlarımız dahilin de ihtiyaçlı ailelere yakacak, giyim, gıda gibi yardımlarımız talepler doğrultusun da rencide etmeden vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.