İlçeler Haber Girişi : 09 Ağustos 2016 15:49

Palandöken Belediyesi'nin yüzme kursuna büyük ilgi

Palandöken Belediyesi'nin yüzme kursuna büyük ilgi
Palandöken Belediyesi'nin açmış olduğu yaz okulu yüzme kursunda 7 ila 15 yaş arasındaki çok sayıda çocuğa eğitim veriliyor.
Erzurumajans-Palandöken Belediyesi'nin açmış olduğu yaz okulu yüzme kursunda 7 ila 15 yaş arasındaki çok sayıda çocuğa eğitim veriliyor. 

Öğrencileri Kâzımkarabekir Olimpik havuzda eğiten Palandöken Belediyesi, iki tecrübeli hoca eşliliğinde çocuklara özel eğitim veriyor. Haftada iki gün yüzme kursuna katılan 150'nin üzerindeki çocuk, yüzmenin keyfini çıkartıyor. Gitar, Bağlama, Satranç, Keman, Halk oyunları, Kur'an Kursu, Salon sporlar ve yüzme olmak üzere toplam 6 branşta faaliyet gösteren yaz okulunda çocuklar hem spor yapıyor hem de eğleniyor. Denizi olmayan Erzurum'da çocukları yüzme zevkinden mahrum bırakmak istemediklerini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ," iki sezondur yüzme kursu açıyoruz. Bu kursumuz büyük ilgi görüyor. Çocuklarımızı Kâzımkarabekir kapalı yüzme havuzuna götürüyoruz. İnşallah Palandöken Belediyesi olarak bir olimpik yüzme havuzu yaptığımız da yaz kış demeden bu çalışmalarımız daha da artıracağız." dedi.

İstiyoruz ki çocuklarımız her imkandan yararlansın

Her yıl binlerce çocuğu yaz spor okullarında eğittiklerini ifade eden Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Belediye olarak Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksini hayata geçirdiğimiz günden bugüne kadar yaklaşık 5 yıldır düzenli bir şekil de yaz ve kış kurslarımız aralıksız devam ediyor. Her yıl bu merkezimizden yüzlerce insanımız, sosyalleşiyor, okuma yazma eğitim alıyor, el becerilerini geliştiriyor, meslek kazanıyor kısacası ciddi bir şekilde faydalanıyor. İstiyoruz ki çocuklarımız ve ilçe halkımız bu imkânlardan yararlansın. Kültür Merkezimiz doldukça bizler mutlu oluyoruz" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.