Spor Haber Girişi : 20 Aralık 2018 13:30

Palandöken'de nefes kesen yarışma

Palandöken'de nefes kesen yarışma
Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) tarafından düzenlenen Alp Disiplini FIS Anatolian Cup yarışları Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezinde başladı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) tarafından düzenlenen Alp Disiplini FIS Anatolian Cup yarışları Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezinde başladı.



TKF yarış takviminin önemli organizasyonlarından biri olan Alp Disiplini FIS Anatolian Cup yarışları büyük heyecana sahne oldu. Hırvatistan, Ermenistan, Arnavutluk, Kosova, Fas ve Türkiye'den 43 yarışmacının katıldığı sezonun ilk uluslararası yarışında 2019 yılında Bosna'da düzenlenecek EYOF organizasyonunda Türkiye’yi temsil edecek sporcular belirlenecek.



İki slalom ve iki büyük slalom yarışmalarının yapılacağı Anatolian Cup önemine dikkat çeken TKF Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, “Sezonun bu ilk yarışmasını biz de heyecanla takip ediyoruz. EYOF'da ülkemizi temsil edecek olan sporcularımız bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceklerdir” diye konuştu.






















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.