Ekonomi Haber Girişi : 03 Eylül 2022 14:37

Palandöken: Erzurum'daki esnafla Ankara'daki esnaf bir değil!

Palandöken: Erzurum'daki esnafla Ankara'daki esnaf bir değil!
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Genel Başkan Vekilleri Fevzi Apaydın ile Burhan Aksak, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti.

Esnaf Sarayı’nda ESOB Başkanı Rasim Fırat ve Yönetim Kurulu üyeleriyle ile görüşen Genel Başkan Palandöken ve beraberindekiler Birlik çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toplantıya başta TESK temsilcileri olmak üzere Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda Başkanları da katıldı.

 

 

Doğu Anadolu Bölgesi’nde esnafa ve yaşayan insanlara akaryakıt, doğalgaz ve elektrik fiyatlarında bazı avantajlar sağlanması gerektiğini dile getiren Palandöken, “Şartlar çok zor. Bu bölgede pozitif ayrımcılık olması lazım. Erzurum’daki esnaf ile Ankara'daki esnaf bir tutulmamalı. Buranın kış şartları belli. Esnafın borçlarının ötelenmesi gerekir.  Ayrıca sık sık çağrıda bulunuyoruz, esnafın nefes kredisine ihtiyacı var. İşlerimizi geliştirip teknolojik donanıma bürünmek ve esnafı ayakta tutmak adına bu çok önemli” diye konuştu.

 

Esnaf ve sanatkârların sorun ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı sonunda ESOB Başkanı Rasim Fırat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkan Palandöken’e gümüş işlemeli Oltu Taşı tespih hediye etti. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • huseyin 06 Eylül 2022 21:36

    kapanmadan dolayı esnaflar çok zarar etti.

  • Ömer 04 Eylül 2022 23:58

    Esnaf kaldı mı ki ? Kalanlar zaten can çekişiyor . Kredi falan çare olmaz . Artık şu internet olayı esnafı bitirdi . Ankara İstanbul da aynı çoğu kapanıyor . Ne yapsın kira , gelen zamlar , eleman çalıştırmak elektrik , su derken esnafın elinde bir şey kalmıyor . Maalesef gerçek bu