Sağlık Düzenleme Tarihi : 06 Kasım 2020 14:03 Haber Girişi : 06 Kasım 2020 14:22

Palandöken Hastanesi diş polikliniği açılsın

Palandöken Hastanesi diş polikliniği açılsın
Erzurum'da çok sayıda vatandaş Palandöken Hastanesi bünyesinde hizmet veren Diş Polikliniğinin tekrar hizmet vermesini istedi.

Erzurumajans-Erzurum’da çok sayıda vatandaş Palandöken Hastanesi bünyesinde hizmet veren Diş Polikliniğinin tekrar hizmet vermesini istedi.


Vatandaşlar pandemi nedeniyle hizmete ara verilen Palandöken Hastanesi Diş Polikliniğinin vatandaşa tekrar hizmet vermesini istediler.


Dadaşkent’te bulunan diş polikliniğin açık olduğunu, Palandöken Hastanesi diş polikliniğinin neden kapalı olduğunu dile getiren vatandaşlar şöyle konuştular: “Palandöken Hastanesi’nin diş Polikliniğinden vatandaşlar olarak güzel hizmet alıyorduk. Özellikle Palandöken İlçesi’ne ve Yakutiye İlçesi’nin büyük bir kısmına yakındı. Yürüyerek gelip burada muayene olabiliyor, dişle ilgili sıkıntılarımızı gideriyorduk. Şu an kapalı olduğu için mağduriyet yaşıyoruz. Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş başta olmak üzere İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir’den yardım istiyoruz. Sesimizi duymalarını istiyoruz. Her yerde Pandemiden dolayı nasıl hizmet veriliyorsa Palandöken Hastanesi Diş Polikliniğinde de aynı şekilde hizmet verilebilir. Yetkililere sesleniyor, sorunumuzun çözüme ulaştırılmasını istiyoruz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Özcan ÖNER 06 Kasım 2020 21:43

    Haber güzel ama çok eksik yazılmış. Bu konuda büyük sıkıntı var. Hiçbiryerde dolgu kanal tedavisi yapılmıyor. Dolgu yapılmayan diş çürüyor daha büyük sıkıntı çıkıyor. Dadaşkentte açık ama doktor hanım geleni merkeze gönderiyor. Hiçbir iş yapmak istemiyorlar. Özeller günler sonrasına randevu veriyor ve fiyatlar uçmuş. Parası olmayan devletten sağlık hizmeti alamıyor. Nerde sosyal devlet. Özeldeki dişciler korona olmuyor da sadece kamudaki dişçiler mi korona oluyor. Atatürk üniversitesinde 20 masa var sadece 3 ü çalışıyor. 13 röntgen var 1 kişi çalışıyor. Berhan beye tesekkürler ilgilendi benimle ve oğlumla buradan hakkını teslim edelim duymaz ama olsun.

  • Muhammed 06 Kasım 2020 21:36

    Koyun can derdinde kasap et derdinde

  • Muhammed 06 Kasım 2020 21:33

    Disçileri filyasyonda ,viruste, test almada çalıştırıyorlar senin disinimi düşünecek devlet dişci isteyeceğine maskeni tak mesafeni koru kahvede sigara çay keyfi yapma pandemi bitince herkes kendi işini yapar seninde dışını çekerler canını sıkma

  • Erzurumlu 06 Kasım 2020 14:38

    Palandöken Hastanesi yıkılmasın. Tüm birimleri ile Erzurum?a hizmet vermeye devam etsin. Şehrin göbeğinde,herkesin ulaşabileceği bir hastanemiz olsun. Pandemi döneminde gördük, 5-6 hastane kapatılıp tek hastaneye şehrin tül yükü bırakılamaz.