Erzurum Haber Girişi : 22 Mart 2020 13:00

Palandöken'i kapatın

Palandöken'i kapatın
Devletin ‘evde kalın’ uyarılarına rağmen çok sayıda kayak sever hafta sonunu Palandöken Kayak Merkezi’nde geçirdi. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ejder 3200 A.Ş.’nin tesisleri neden kapatmadığı merak konusu oldu.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Dünya genelinde binlerce kişinin ölümüne neden olan Korona Virüse karşı ülke genelinde bir çok önlem alınırken, Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Palandöken Kayak Merkezi kapatılmadı.

Bu durumu fırsat bilen çok sayıda kayaksever hafta sonunu Palandöken’de geçirdi. Yamaç paraşütü etkinliklerinin bile yapıldığı Palandöken’de çok sayıda kişi kar ve kayağın keyfini çıkardı.

İki gün önce Konaklı Kayak Merkezi’nde sezonu kapattığını duyuran Ejder 3200 A.Ş.’nin Palandöken’de tesisleri neden durdurmadığı merak konusu oldu.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sekman 01 Ocak 1970 02:00

    Belediye menfaati için her şey yapar

  • Cemcaz 01 Ocak 1970 02:00

    Para tatli mi geliyor anlamiyorum ya hu!!!! Cumhurbaskani cikmayin diyor bizim belediye milleti cezbediyornki gelsin millet. Ne diyim. Korona dolasmiyor biz dolasiyoruz!!!!