Spor Haber Girişi : 22 Ağustos 2014 13:30

Palandöken karate turnuvası başadı

Palandöken karate turnuvası başadı
Erzurum'da düzenlenen 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nın açılış seremonisi 3 binlik Buz Hokeyi Salonu'nda yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum'da düzenlenen 11. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nın rnaçılış seremonisi 3 binlik Buz Hokeyi Salonu'nda yapıldı.

11. rnUluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda 25 ülke mücadele verecek. rn15-17 Ağustos günleri arasında yapılacak müsabakalarda yaklaşık 2 bin rn500 sporcu tatamiye çıktı. Türkiye Karate Federasyonu'nun 2014 yılı rnfaaliyet takviminde yer alan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin rnsponsorluğunda Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü rntarafından organize edilen Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nın rnbu yıl 11.'si düzenlendi.

Yakutiye ilçesinde bulunan 3 binlik Buz rnHokeyi Salonu'nun ev sahipliği yaptığı turnuva ferdi ve takım olmak rnüzere minik, yıldız, ümit, genç, büyük ve veteran kategorilerinde rnyapılıyor. 25 ülke bayrağının dalgalandığı açılış seremonisi yapıldı. rnSeremoniye Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, Büyükşehir Belediyern Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat rnDelihasan, Karate Erzurum Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi ve çok sayıda rnsporcu ve yakınları katıldı.

Seremoni ve konuşmaların ardından karate ve küçük sporcuların jimnastik gösterileri gerçekleşti.

rn Üç gün sürecek müsabakalar sonunda kulüpler ve ülkeler bazında genel rnsıralamada ilk üç sırayı alanlara toplam 7 bin TL'lik para ödülü rndağıtılacak.

15 Ağustos Cuma günü kata eleme ve finalleri ile rnbaşlayan turnuva, 16-17 Ağustos günlerinde yapılacak kumite eleme ve rnfinalleri ile sona erecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.