Bölge Haber Girişi : 04 Haziran 2011 14:53

Palandöken Muhtarlarla biraraya geldi!..

Palandöken Muhtarlarla biraraya geldi!..
Seçime sayılı günler kala Erzurum CHP Milletvekili adayı Ahmet Palandöken muhtarlarla buluşarak sorunlarını dinledi ve Erzurum için yapılması gerekenleri anlattı.

Erzurum Ajans-Seçime sayılı günler kala CHP Erzurum  Milletvekili Adayı Ahmet Palandöken muhtarlarla buluşarak sorunlarını dinledi ve Erzurum için yapılması gerekenleri anlattı. Erzururm Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği'ni ziyaret eden Palandöken, muhtarların aldığı maaşın çok az olduğunu vurgulayarak, "Ben seçilip  TBMM'ye gidersem alacağım maaş 6 bin lirayı geçecek, sizler de benim aldığım maaşın yirmide biriyle halka hizmet edeceksiniz; bunu hangi vicdan kabul eder, bu haksızlık değil mi; size söz veriyorum, muhtar maaşlarının artırılması için ilk önergeyi ben vereceğim" dedi.

Bu seçim sürecinde her Erzurumluya ulaşarak onların derdini dinlemeyi görev bildiğini söyleyen Palandöken, "Sizler beni tanıyor sunuz, nasıl birisi olduğumu tahmin edersiniz. Ben sizlerin içinden biriyim ve sizlerle iki çay içmek için şimdi de vaktim var, seçildikten sonra da vaktim olacak. Seçilip giderek Erzurum'a sırtını dönenlerden olmayacağım. Haksızlığa uğrayan her kişi için her makamla kavgaya hazırım. Seçildikten sonra Ankara'ya giderek orada göbek büyütecek değilim. Zaten evim burada olacak, sadece yasama günlerinde Ankara'da, diğer günler Erzurum'da olacağıma söz veriyorum.Bugün hemşerilerimle nasıl konuşuyor, dertlerini dinliyorsam, daha fazlasını seçildikten sonra yapmak boynumun borcudur.'' diye konuştu.
 
CHP'nin seçim beyannamesi ve açıkladığı projeleri beğendiklerini belirten Köy ve Mahalle Muhtarları,  Milletvekili adayı Ahmet Palandöken'e teşekkür ederek, ziyaretinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret sonrası muhtarlar CHP adayı ile hatıra fototğrafı çektirerek çalışmalarında başarı dilediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.