Erzurum Haber Girişi : 08 Mayıs 2021 01:20

Palandöken partner destinasyon oldu

Palandöken partner destinasyon oldu
Palandöken Kayak Merkezi, Antalya'da düzenlenen 'Lastminutefair 2021' fuarının partner destinasyonu oldu. Yaklaşık 20 ülkeden 1500 seyahat acentesinin katıldığı fuarda Erzurum ve Palandöken'in tanıtımı yapıldı.

ERZURUM AJANS - Onur SAĞSÖZ /  GMT Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘Lastminute’ Turizm Pazarlama Fuarı, 26-27 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlendi.

 

Yaklaşık 20 ülkeden 1500’e yakın turizm profesyoneli ve seyahat acentesinin katıldığı fuarda, sektörde yaşanan zorluklara rağmen 2021 sezonuna katma değer yaratmak ve aktif pazarların temsilcilerine motivasyon yaratabilmek amacıyla çözüm arandı.

 

REKOR KATILIM OLDU

 

Yurt dışındaki acente üst düzey yetkilileriyle Türk turizm profesyonellerini bir araya getiren fuar, Türk turizmine yerinde pazarlama imkânı sundu. Bu arada normal şartlarda dahi rekor seviyesinde olan yabancı katılım, pazarların Türk turizmine ve fuara olan güvenini ispatladı.

 

 

BİREBİR İŞBİRLİĞİ YAPTILAR

 

GMT Fuarcılık Kurucusu ve GM Center Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral’in bu zorlu dönemde büyük bir cesaretle gerçekleştirdiği fuara Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Lastminutefair 2021, iki gün boyunca sektör aktörlerine bire bir iş birliği fırsatı sunarken, yurt dışından gelen 1500’e yakın acentenin üst düzey yöneticilerine, Türkiye turizminin yerinde tanıtılmasına ev sahipliği yaptı.

 

PALANDÖKEN PARTNER DESTİNASYON

 

Macaristan, İsveç ve Kuzey Kıbrıs’ın partner ülke olduğu fuarın partner destinasyonu ise Erzurum Palandöken oldu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ ile Ejder 3200 A.Ş. Genel Müdürü Selim Bağrıyanık’ın katıldığı fuarda Palandöken standı büyük ilgi gördü.

 

 

ALTUNDAĞ ERZURUM VE PALANDÖKEN’İ ANLATTI

 

İki gün süren panellerde Erzurum ve Palandöken’in tanıtımını yapan Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ, kayak merkezini sadece kayaktan ibaret olmadığını anlattı. Palandöken’deki çeşitlilikten söz eden Altundağ, “Palandöken’i diğer kayak merkezlerinden ayıran birçok özelliği var. Bunların başında kar kalitesi ve pist uzunluğu geliyor ancak biz bunu daha da çeşitlendirdik. Tüm bunları görmek için sizleri Erzurum’a, Palandöken’e davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.