Spor Haber Girişi : 30 Aralık 2011 15:27

Palandöken yılbaşı öncesi cıvıl cıvıl

Palandöken yılbaşı öncesi cıvıl cıvıl
Erzurum`da geçen yıl düzenlenen 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında pistleri yenilenen Palandöken, yılbaşı öncesi cıvıl cıvıl bir hale gelirken otellerde doluluk oranı yüzde 95`lere ulaştı.
Erzurum Ajans-Erzurum`da geçen yıl düzenlenen 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında pistleri yenilenen Palandöken, yılbaşı öncesi cıvıl cıvıl bir hale gelirken otellerde doluluk oranı yüzde 95`lere ulaştı.

Dünyanın önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken Kayak Merkezi`nde yılbaşı hazırlıkları tamamlandı. 25.Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında pistleri yenilenen Palandöken`de işletme sahipleri, konuklarına en iyi hizmeti sunabilmek için hummalı bir çalışma yaptı. Yılbaşına az bir süre kala Palandöken`e yerli ve yabancı turistler akın etmeye başlarken otellerde doluluk oranı yüzde 95`e ulaştı.

Palandöken Dedeman Oteli Müdürü Nuri Avşarer de yılbaşı için hem iç hem de dış alanda çeşitli aktiviteler düzenlediklerini belirterek, farklı ülkelerden gelecek konukların saat 23.30`a kadar balo salonunda dans ederek, eğleneceğini vurguladı. Konukların daha sonra dış alan aktivitelerine katılacağını anlatan Avşarer, "Yılbaşı gecesi havai fişek ve kayaklı meşale gösterisi yapılacak. Sabah 03.00 kadar eğlence programımız devam edecek" diye konuştu.
Misafirlerin hoşlanacağı bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Avşarer, yılbaşı için tüm organizasyon hazırlıklarının tamamlandığını söyledi. Yılbaşı için farklı ülkelerden rezervasyonların geldiğine de değinen Avşarer, "Doluluk oranımız şu anda yüzde 95`lerde. Ancak yılbaşında tam doluluğu yakalayacağız. Rusya, İran, Ukrayna ve Türkiye`den konuklarımız olacak" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.