İlçeler Haber Girişi : 01 Kasım 2017 18:00

Palandöken'de nikâh sarayı hayat buluyor

Palandöken'de nikâh sarayı hayat buluyor
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın prestij projeleri arasında yer alan Palandöken Belediyesi Nikah Sarayı Projesinin inşaatı başladı.
Erzurumajans-Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın prestij projeleri arasında yer alan Palandöken Belediyesi Nikah Sarayı Projesinin inşaatı başladı.

Bölgesinin en prestijli projelerinden biri olan Osmanlı mimarisinin en seçkin mimari eserlerinin verildiği, Abdülhamid dönemi mimari üslubuna göre tasarlanmış olan Erzurum'un ilk ve tek akıllı Nikâh Sarayının inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen ve yetkililerinden bilgi alan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," Bu projemiz toplamda 14 bin metrekare alanı kapsıyor. Şu anda Erzurum Yenişehir semtinde bulunan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak hizmet verilen alanı Yıldızkent'e belediyemiz tarafından yeni yaptırılan İlçe Emniyet Müdürlüğüne taşındı. Boşaltılan bu alanda projesi ve ihalesi tamamlanmış olan Nikah Sarayımızı inşa etmek için kolları sıvadık "dedi.

"Palandökeni daha yaşanabilir modern bir kent haline getireceğiz"

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Palandöken'in özlediği hizmetlerle, gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projeler ile daha yaşanabilir modern bir kent haline getireceğiz. Yaptığımız her işte insanların mutluluğunu, insanların memnun etmeyi düşünüyoruz. Bunun için ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızdan sadece biri olan bu nikâh sarayı ile Palandöken hatta Erzurum'umuz modern bir nikâh sarayına kavuşacak. Yeni nikâh sarayında evlenecek çiftlerimiz ve konuklar için her şeyi düşündük. Osmanlı mimarisinin en seçkin mimari eserlerinin verildiği, Abdülhamid dönemi mimari üslubuna göre tasarlanmış olan Nikah Sarayımız 2018 yılının sonlarına doğru bitirilmesi ve hizmete açılması planlanıyor" dedi.

Başkan Bulutlar, "Palandöken Nikah Sarayı, geleneksel mimarimiz ile teknoloji sentezlenerek Türkiye'nin ilk akıllı nikah sarayı niteliğinde olacak; içerisinde açık ve kapalı 300 araçlık otopark, mescit, sığınak, takı ve kutlama fuaye alanları, terzi, kuyumcu, çiçekçi, şekerci, fotoğrafçı, kuaför, gelin ve damat adaylarını dinlenme odaları, güvenlik sitemi, restoran ve nikâh salonu yer alacak. Palandöken Belediyesi olarak insan merkezli sosyal belediyecilik anlayışını benimsedik. İnşaatına başladığımız Nikâh Sarayımız 2018 yılı sonlarına doğru bitirilmiş olacaktır. Bu proje bölgesin de en prestijli projelerden biri olarak mutlu ve huzurlu ailelerin kurulmasında atılmış ilk adım olacak. Ve bu adıma katkı sunmuş olmanın mutluluğunu da bizler hep beraber yaşayacağız. Palandöken Belediyemizin bu yatırım İlçemize şehrimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.