Spor Haber Girişi : 22 Ocak 2012 15:20

Palandöken'de kayak ve kızak keyfi

Palandöken'de kayak ve kızak keyfi
Yerli ve yabancı turistler sömestir tatilinin başlamasıyla birlikte Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'ne akın ederken, düşe kalka kayak ve kızak yapmanın tadını çıkardılar.
Erzurum Ajans-Yerli ve yabancı turistler sömestir tatilinin başlamasıyla birlikte Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'ne akın ederken, düşe kalka kayak ve kızak yapmanın tadını çıkardılar.

Sömestir tatiliyle birlikte Avrupa'nın en uzun pistlerinden birine sahip olan Palandöken Kayak Merkezi kayak severlerle adeta dolup taştı. Çok sayıda kayak sever kendini piste attı. Gün boyu kayak ve kızak kayan turistler ve çocukları, doyasıya eğlendi. Zaman zaman acemi kayakçılar düşmekten kendilerini kurtaramazken, kızak kazaları da renkli görüntü oluşturdu.
Palandöken'de otellerde doluluk oranı yüzde yüzü bulurken, turizmcilerin yüzü güldü. Palandöken'e sömestir tatilini geçirmek üzere geldiklerini belirten kayak severler, "Burası çok güzel. 2011 UNIVERSIADE'nin yapılmasıyla birlikte tesisler daha da modern bir hale getirilmiş" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.