Erzurum Haber Girişi : 04 Aralık 2011 15:24

Palandöken`e sezonun ilk turist kafilesi geldi

Palandöken`e sezonun ilk turist kafilesi geldi
Avrupa`nın en uzun ikinci pistine sahip olan ve Türkiye`nin gözde kayak merkezlerinden birisi konumunda bulunan Erzurum Palandöken`e sezonun ilk turist kafilesi geldi.

Erzurum Ajans-Avrupa`nın en uzun ikinci pistine sahip olan ve Türkiye`nin gözde kayak merkezlerinden birisi konumunda bulunan Erzurum Palandöken`e sezonun ilk turist kafilesi geldi.

 

İranlı turistler Palandöken`de gün boyu kayak ve snowboard yapmanın tadını çıkardı. Bu sene karın erken yağmasıyla birlikte Palandöken Kayak Merkezi İranlı turistlerle şenlendi. Bugün Erzurum`a gelen ve ilk turist kafilesi olma özelliğine sahip olan İranlılar, kendilerini hemen pistlere attılar.

 

Yaklaşık 300 civarındaki İranlılar, Palandöken`in uzun pistlerinde kayak keyfi yaşadı. Palandöken`in kayak için ideal bir yer olduğunu ifade eden İranlılar, "Ülkemizden Türkiye`ye gelmek eskiye nazaran daha kolay. Erzurum Palandöken`de çok güzel. Bu yüzden Palandöken`i tercih ettik.

 

Burada kayak, snowboard yapmak çok eğlenceli" diye konuştular.
Öte yandan, Palandöken`de babasıyla birlikte kayak yapan 2,5 yaşındaki küçük kız çocuğu ise ilgi odağı oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.