Erzurum Haber Girişi : 14 Eylül 2013 15:56

Palerium AVM Aralık'ta açılıyor

Palerium AVM Aralık'ta açılıyor
Erzurum Cumhuriyet Caddesinde Vakıflar Genel Müdürlüğünün yaptırmış olduğu Alışveriş merkezinin ismi Palerium AVM olarak belirlendi.
Erzurumajans-Erzurum Cumhuriyet Caddesinde Vakıflar Genel Müdürlüğünün yaptırmış olduğu Alışveriş merkezinin ismi Palerium AVM olarak belirlendi.

Merkezi kiralayan Şirket Olan Yeni Ses Turizm, bir anket düzenleyerek açacakları AVM'nin ismini Erzurum halkına sormuştu. Yapılan Anket Sonucunda Seçeneklerden biri olan Palerium AVM ismi yüzde 70 oy alarak birinci oldu.

Şirket tarafından yapılan açıklama ile Palerium isminin tescil işleminin başlatıldığını ve AVM nin isminin Erzurum halkının isteğiyle Palerıum AVM olarak belirlendiği bildirildi.
Yapılan açıklamada, ayrıca işyeri kiralamalarının Profesyonel bir kiralama şirketine verilerek kiralamaların başlatıldığı duyuruldu. Şimdiye kadar Erzurum'da olmayan markaların Palerıum AVM sayesinde Erzurum'a yatırım yapacaklarını söyleyen yetkililer, amaçlarının bir ay içerisinde kiralamaların yüzde 70'ini bitirip bir aylık bir dekorasyondan sonra Aralık Ayı içerisinde faaliyete başlamak olduğunu kaydettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mehmet karaağaç 01 Ocak 1970 02:00

    Yazıklar olsun palerium`un plan ve projesini yapan mimara,yazıklar olsun o plana ruhsat verenlere ve yazıklar olsun o ucubeyi şehrin tam ortasına inşa eden ve ettirenlere.Yazık vallahi billahi bu şehrin sahibi yok yok yok...

  • delinin biri 01 Ocak 1970 02:00

    Palerium Palandöken ve Erzurum`un kısaltması mı? eğer öyleyse sizin yaratıcılığınıza alkış tutuyorum. birde sonuna "aslında türkçe içerikten oluşuyoruz ama yabancıymışız gibi gösteriyoruz" manasındaki "ium" eki bağlanmış ki değme gitsin.. tam özentilik. PALANDÖKEN alışveriş merkezi deseniz ne olur...

  • dadas kızı 01 Ocak 1970 02:00

    avmnin vakıflar avm olarak kalmasını tercih ederdim yıllar sonra avm şirketinin el degiştirmesi sonucu yeni şirket te farklı isim arayışlarında bulunabilir mi acaba yoksa bu isim kalıcı bir isim olarak düşünüldü