Erzurum Düzenleme Tarihi : 21 Temmuz 2020 13:18 Haber Girişi : 21 Temmuz 2020 13:26

Pandemiyi fırsata çevirdi...

Pandemiyi fırsata çevirdi...
Covid-19 olarak da bilinen Koronavirüs sebebiyle dünyanın zor bir dönemden geçtiği malumunuz. Bu zorlu dönem için dünyadaki bütün ülkeler, türlü türlü tedbirler almak suretiyle her alanda kaybı enaza indirmenin uğraşı içinde...

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Ülkemizde de özellikle akademisyenler, gerek kamunun ve gerekse özel sektörün pandemi dönemini elbirliği yaparak fırsata çevirmesi gerektiği konusunda raporlar hazırlıyorlar. Bu konuda neler yapılacak, ne tür gelişmeler sağlanacak henüz net bir şey yok ama TRT Erzurum İl Müdürü Ayça Alemdar, bu konuda gereğini yerine getirmiş bile.

 

Yıllardır atıl halde  ve bakımsızlığı ile herkesin de dilinde olan TRT İl Müdürlüğü’nün bahçesini elden geçirdi, modern bir görüntüye kavuşturdu. Tamamen personel ve kendi kişisel imkanları ile kuruma yük olmadan bahçeyi yaşanabilir bir alan haline getiren Alemdar, bunu hem de pandemi döneminde gerçekleştirdi.

 

Böylelikle pandemiyi fırsata çevirerek farkındalık oluşturan Ayça hanım sayesinde artık o bahçe insan kaynar oldu. Tamamen yeşilin hakim olduğu bir peyzaj ile modernize edilen bir yaz ve kış bahçesi haline dönüştürülen kurumun bahçesi artık sadece gündüzleri değil, geceleri de özellikle personellerin uğrak yeri haline geldi. Bir çok kurumun aksine 1 Eylül’de normale dönmenin planlarını yapan TRT’de bir bayanın farkı da bir kere daha ortaya çıkmış oldu, bize de artık tebrik etmek düşer. Tebrikler gelin hanım.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • XY 21 Temmuz 2020 23:18

    Doğru Bide yola bakan taraftaki otobüs durağının arkasında kalan bahçe içerisindeki oturakta karpuz kavun yiyen personele peyzaj yapsa iyi olur