Bölge Haber Girişi : 31 Mart 2010 16:17

Pasin Ovası'na belediyecilik vizyonu!...

Pasin Ovası'na belediyecilik vizyonu!...
Türkiye Belediyeler Birliği, Pasin Ovası Belediyeler Birliği ortak Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Erzurum'da başladı.
Erzuurm Ajans-Türkiye Belediyeler Birliği, Pasin Ovası Belediyeler Birliği ortak Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Erzurum’da başladı.
 
Palandoken Palan Dotel’de gerçekleşytirilen toplantıya Pasin Ovası Belediyeler Birliğine bağlı ilçe ve belde belediye başkanları ile Türkiye Belediyeler Birliği yöneticileri katılıyor.
Bugün başlayan ve 3 gün sürecek olan toplantının açılış konuşmasını yapan Pasin Ovası Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Adem Alkanat, Pasin Ovası Belediyeler Birliği’nin 2006 yılında kurulmuş, 7 belediye 4 beldeden oluşan bir birlik olduğunu söyledi.

Bünyesinde Pasinler, Horasan, Hınıs, Tekman, Karayazı, Karaçoban, Köprüköy Belediyeleri ile Alvar, Yağan, Kopal ve Halilçavuş beldeleri bulunduğunu dile getiren Alkanat, “Büyük umutlarla yola çıktığımız bu proje yaklaşık 3 yıl kağıt üzerinde kalmıştır.2006 yılında başladığımız bu önemli proje 2009 yılından sonra resmiyet kazanmıştır. Resmiyet kazanmasında bugün görevde olan çok kıymetli belediye başkanlarımıza ve Türkiye Belediyeler Biiği Yöneticilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
KATI ATIK ÇÖP DEPOLAMA PROJESİ
Katı Atık Çöp Depolama projesini ihale aşamasına getirdiklerini kaydeden Alkanat, “Çok yakın bir zamanda da Yağan beldesinin sınırları içerisinde bu önemli projeyi faaliyete geçireceğiz. Bugün kü programımızın amacı belediyeler bünyesinde çalışan teknik personelin daha rahat bir ortamda çalışmasını sağlamak ve kendilerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmelerini sağlamak için birlik adı altında yola çıktığımız bu organizasyonda adımıza yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik içinde bir araya gelmek ve bir birimizi daha yakından tanımaktır” şeklinde konuştu.
Toplantıda daha sonra Türkiye Belediyeler Birliği yöneticisi Avukat Neşe Balcı birlik hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.