İlçeler Haber Girişi : 15 Ocak 2015 15:39

Pasinler 13 Mart ilkokulnda palyalçolu eğitim

Pasinler 13 Mart ilkokulnda palyalçolu eğitim
Erzurum'un Pasinler 13 Mart İlkokulu öğrencileri, Erzurum Starpark Eğlence Merkezi'nin katkılarıyla, okulda Palyaço abileriyle buluştular.
Erzurumajans-Erzurum'un Pasinler 13 Mart İlkokulu öğrencileri, Erzurum Starpark Eğlence Merkezi'nin katkılarıyla, okulda Palyaço abileriyle buluştular. Birinci sınıf öğrencilerinin "p" sesini öğrendikleri güne ayarlanan etkinlikle, öğrencilerin yaşayarak öğrenmeleri sağlandı.

Tüm sınıfları gezerek öğrencilere unutulmaz bir gün yaşatan Palyaço Abi'nin ziyaretinden memnun olan öğretmenler, özellikle birinci sınıf öğrencilerinin sesleri kavramasında, bu şekilde bir öğretim şeklinin uygulanmasının oldukça yerinde bir çalışma olduğunu belirttiler.

Okul müdürü Murat Öztürk; "Birinci sınıf öğrencilerimizin " p " sesini kavrama çalışmalarında canlı örnek olarak sınıflara palyaço ziyaretinin gerçekleştirilmesi fikrimize destek sunan, öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmelerini sağlayan ve diğer sınıfları da ziyaret ederek öğrencilerimizi neşelendirip mutlu eden Palyaço Abi Selim Yeltekin'e, Erzurum Starpark Eğlence Merkezi yetkililerine, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İmran Taşbaşı'ya, Şube müdürümüz sayın Orhan Beyazlı'ya, okulumuz müdür yardımcısı Erdem Çakıcı'ya ve her çalışmamızda ellerinden geldiğince destek olup bizleri olumlu yönde destekleyen, kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.