İlçeler Haber Girişi : 22 Eylül 2014 14:11

Pasinler Cumhuriyet Caddesi asfalta kavuşacak

Pasinler Cumhuriyet Caddesi asfalta kavuşacak
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Pasinler Belediye Başkanlığı'nın ortak çalışmaları sürüyor.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Pasinler Belediye Başkanlığı'nın ortak çalışmaları sürüyor.

Pasinler Belediyesi ilçenin merkez yeri olan Cumhuriyet Caddesini asfalt yaptırıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu Pasinler'e ziyarette ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, alt yapı sonrası yolların bozulduğunu, yapılması hususunda Başkan Sekmen'den destek istemişti. Gece yarısı ilçeyi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhuriyet Caddesini ve caddeye bağlı ara sokakların asfalta kavuşacağını söyledi.

Palandöken A.Ş. yetkilileriyle cumhuriyet caddesinde fizibilite çalışması yapan ve ilçe halkına müjdeyi veren Başkan Ünsal Sertoğlu, cumhuriyet caddesinde ve caddeye bağlı ara sokak ve caddelerde asfalt çalışmalarının başlayacağını, caddede sadece asfalt çalışması değil, kaldırım ve ışıklandırma çalışmasıyla Pasinler Cumhuriyet Caddesinin Erzurum Cumhuriyet Caddesi gibi yapılacağını söyledi. Çalışmaların hızlı bir şekilde yapılacağını söyleyen Sertoğlu, hedefimiz havaların imkan verdiği süre zarfında 15-20 günde bütün çalışmaları planladıklarını, çalışmalar esnasında elimizden geldikçe ilçe esnafımızı ve vatandaşlarımızı mağdur etmeden Cumhuriyet Caddesi ve ara sokakların çalışmalarını bitirmek olduğunu ifade etti.

Başkan Ünsal Sertoğlu, ayrıca Pasinler'i kendi ilçesi gibi görüp kendilerine her alanda destek veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür ettiğini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.