Bölge Haber Girişi : 19 Nisan 2010 00:23

Pasinler hayvan pazarına kavuşuyor!..

Pasinler hayvan pazarına kavuşuyor!..
Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, Başkan Yardımcısı İsmail Yeşilyurt ve meclis üyesi Nuri Hınıslıoğlu ile birlikte Pasinler ilçesini ziyaret ederek ilçeye modern bir hayvan pazarı ve borsa kantarı için uygun yer baktı.

Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, Başkan Yardımcısı İsmail Yeşilyurt ve meclis üyesi Nuri Hınıslıoğlu ile birlikte Pasinler ilçesini ziyaret ederek ilçeye modern bir hayvan pazarı ve borsa kantarı için uygun yer baktı.

Daha önce Pasinler belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Bakır’ın girişimleri sonucu ilçeyi ziyaret eden Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu’na belirlenen yerleri gezdiren Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Tarım ve Hayvancılığın” gelişmesi için ilçenin kalkınmasına her türlü fedakarlığın yapılacağını, bu işler için uygun arsa tahsisi ve alt yapı çalışmalarının yapılacağının sözünü verdi.

Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, Pasinler Belediyesinin tahsis edecekleri yerlerin hayvan pazarı ve borsa kantarı için çok uygun yerler olduğunu, en kısa zamanda Pasinler belediyesiyle bir protokol imzalanıp hayvan pazarı ve borsa kantarı yapabileceklerini söyledi. Hınıslıoğlu, ayrıca Doğu Anadolu Projesi (DAP) kapsamında besicilik çiftliği, patates boylama ve ambalajlama tesisleri içinde Pasinler Belediyesiyle birlikte proje yapmak istediklerini kaydetti.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Pasinler ilçesinin tarım ve hayvancılık bölgesi olduğunu, son zamanlarda yatırımcıların ilçelerini gezerek tesisler kurmak istediklerini belirterek, kendilerine düşen her türlü çalışmayı geciktirmeden ve eksiksiz bir şekilde yapabileceklerini ifade etti. Sertoğlu, ilçelerine yatırım yapmak isteyen bütün müteşebbislere kapılarının açık olduğunu ve istenilen bütün imkanların sağlanacağını söyledi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.