İlçeler Haber Girişi : 26 Eylül 2012 16:30

Pasinler stadyumu kaderine mi terk edildi?

Pasinler stadyumu kaderine mi terk edildi?
Erzurum’un Pasinler İlçe stadı sahipsizlikten ve bakımsızlıktan adeta çöplüğe döndü.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler İlçe stadı sahipsizlikten ve bakımsızlıktan adeta çöplüğe döndü.

Pasinler ilçesi şehir stadının bakımsızlıktan çöplüğe döndüğünü ve bu durumdan da rahatsız olduklarını belirten Pasinlerli sporseverler, "İlçemizdeki şehir stadyumuna spor yapmak için her gittiğimizde gördüğümüz çirkin görüntüler karşısında büyük üzüntü duyuyoruz. Tribünlerin oturakları bozulmuş, saha çevresindeki tel örgüler dağılmış, çevredeki tüm çöplerin saha içi ve etrafında birikip çöplük haline gelmiş olmasını görmek biz Pasinlerli sporseverleri üzüyor” dedi.

Yetkililerin ilçenin tek stadyumuna gelip inceleme yaparak saha içi ve çevresinde bakım ve temizlik yaptırmalarını, stadyum içindeki uzun yıllardan beri depo olarak kullanılan soyunma odaları ile duş kabinlerinin de gerekli bakımının yapılıp amacına uygun hale getirilmesini dile getiren vatandaşlar, ilçe stadının biran önce sosyal tesise kavuşturulmasını beklediklerini söylediler.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her ilçeye bir sentetik saha yapıldığını söyleyen sporseverler, geçtiğimiz yıl basın yoluyla Pasinler stadyumunun da yapılacağını açıklayan yetkililerin bu yaz ki inşaat sezonunda da ilçe stadyumunun bakıma alınmadığını ifade ettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.