İlçeler Haber Girişi : 03 Ekim 2014 22:03

Pasinler'de Cumhuriyet Caddesi 1. etap asfalta kavuştu

Pasinler'de Cumhuriyet Caddesi 1. etap asfalta kavuştu
Pasinler Belediyesi ilçede başlattığı çalışmalar neticesinde Cumhuriyet Caddesinin birinci etabını asfaltlamaya başladı.
Erzurumajans-Pasinler Belediyesi ilçede başlattığı çalışmalar neticesinde Cumhuriyet Caddesinin birinci etabını asfaltlamaya başladı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Pasinler Belediyesi tarafından ilçede yürütülen kaldırım çalışmalarının biten 1. Etap çalışmalarından sonra yolları asfaltlamaya başladı. Caddede süren çalışmaları yerinde inceleyen Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, arife günü öncesi vatandaşlarımızın hiçbir sorun yaşamadan alış verişlerini yapabilmeleri için 1. etap asfalt çalışmasını başlattıklarını, birinci etap bittikten sonra ikinci asfaltı da atarak Cumhuriyet caddesini tamamlayacaklarını söyledi.

Asfalt çalışmalarını yakından takip eden Başkan Sertoğlu, bayrama kadar yine cadde de kaldırım ve kazıma işleri devam edecek. Bayram dolayısıyla tatil olduğundan dolayı bayram sonrası tekrar çalışmalarımız aralıksız sürecek ve havaların iyi gitmesiyle bir aylık zaman zarfında cumhuriyet caddesindeki çalışmalarımız tamamlanmış olacaklarını ifade etti.

Başkan Sertoğlu, "Ayrıca biz Pasinler Belediyesi olarak bu kadar hizmeti tek başımıza yapmamız mümkün değil. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mehmet Sekmen beyefendinin vermiş olduğu destekle bu kadar işi kısa vadede başarıyoruz. Allah ondan binlerce kere razı olsun." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.