İlçeler Haber Girişi : 04 Haziran 2014 18:22

Pasinler'de vatandaş kurayla ev sahibi oldu

Pasinler'de vatandaş kurayla ev sahibi oldu
Erzurum'un Pasinler ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Pasinler Belediyesi ortaklığında yapılan 168 konutluk Toki evlerinde sona gelindi.
Erzurumajans-Erzurum'un Pasinler ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Pasinler Belediyesi ortaklığında yapılan 168 konutluk Toki evlerinde sona gelindi. Kura çekilişiyle 168 aile ev sahibi oldu.

Pasinler Kültür sitesinde düzenlenen programla ilçede Toplu Konut İdaresince yapılan TOKİ evlerinde kura çekilişi yapıldı. Düzenlenen program saygı duruşu ve akabinde okunan istiklal marşının ardından Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nun kura için gelen ev sahiplerine bir konuşma yaptı.

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu yaptığı konuşmasında biz bu ilçeye hep ilkleri yaptık. Toki konutları da ilçemizde bir ilktir. Bizden önceki belediye başkanı arkadaşlarımız Toki'ye müracaat etmişler ve hatta üye yazılımı da yapılmıştı. Ama bir türlü ilçemize Toki konut yapamamıştı. Allah'ıma şükrediyorum ki, sizlerin karşında bugün dimdik durabiliyorum. Dün sizlere ne söz verdiysem bugünde sözümü yerine getirmenin şerefiyle, gururuyla karşınızdayım diyen Sertoğlu, bugün burada ben değerli hemşerilerimizin bir yuva edinmeleri için, ev bark sahibi olmaları için uğraştık. Amacımız bu çorba da tuzumuz bulunduysa ne mutlu bize, şimdiden hepinize hayırlı uğurlu olsun diliyorum dedi.

Sertoğlu'nun konuşması sonrasında Pasinler Noteri'nin huzurunda ilk kuralar çekildi. Çekiliş sonrası Toki yetkilileri vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

Toki'den ev sahibi olan vatandaşlar, bugün burada bizlerin ev sahibi olmasına vesile olan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'na teşekkür ediyoruz. O bizi ev sahibi yaptı. Allah ondan bin kere razı olsun dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.