Bölge Haber Girişi : 17 Nisan 2010 00:21

Pasinlerspor güreş takımı Yozgat'ta!..

Pasinlerspor güreş takımı Yozgat'ta!..
Erzurum'u Büyük Erkekler Serbest Güreş 2. Ligi'nde temsil eden Pasinlerspor, 1. Kademe Müsabakaları için Yozgat'a gitti. Yarın ve Pazar günü Yozgat Bozok Spor Salonu'nda yapılacak olan güreş müsabakalarında Erzurum'u temsil edecek olan Pasinlerspor Güreş

Erzurum Ajans-Erzurum'u Büyük Erkekler Serbest Güreş 2. Ligi'nde temsil eden Pasinlerspor, 1. Kademe Müsabakaları için Yozgat'a gitti. Yarın ve Pazar günü Yozgat Bozok Spor Salonu'nda yapılacak olan güreş müsabakalarında Erzurum'u temsil edecek olan Pasinlerspor Güreş

Erzurum'u Büyük Erkekler Serbest Güreş 2. Ligi'nde temsil eden Pasinlerspor, 1. Kademe Müsabakaları için Yozgat'a gitti. Yarın ve Pazar günü Yozgat Bozok Spor Salonu'nda yapılacak olan güreş müsabakalarında Erzurum'u temsil edecek olan Pasinlerspor Güreş takımı, zorlu müsabakalar öncesinde oldukça iddialı. Kafile Başkanı Aslan Sertoğlu yönetiminde Yozgat'a giden Pasinlerspor Güreş takımı, 1. Kademe maçlarında şampiyon olarak Erzurum'a dönmek istiyor.

MİNİKLER MİNİKLER MİNDERDE
Bu arada Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği 12-13 yaş grubu serbest ve greko-romen güreş il birinciliği müsabakaları Cumartesi ve Pazar günü Cemal Gürsel Spor Salonu'nda yapılacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.