Erzurum Haber Girişi : 27 Şubat 2012 09:52

Pasta kesip dans pistinde hünerlerini sergilediler

Pasta kesip dans pistinde hünerlerini sergilediler
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Dünya Kayak Şampiyonası öncesi Milli Takım sporcuları kar üstündeki hünerlerini bu defa dans pistinde gösterdi.
Erzurum Ajans-Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Dünya Kayak Şampiyonası öncesi Milli Takım sporcuları kar üstündeki hünerlerini bu defa dans pistinde gösterdi.
Erzurum’da 27 Şubat-4 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Özel Sporcular Kayak Şampiyonas
ı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. İdmanlarına aralıksız devam eden Milli Takım sporcularına moral vermek amacıyla dün gece Palan Otel’de çok özel bir eğlence düzenlendi. TOSSFED Başkan Vekili Feridun Özdeş’in yanı sıra yöneticilerden Erkan Görür, Ahmet Fethi Balın, Kazım Aydoğan, Arif Yonak, sporcular, antrenörler ve davetlilerin katıldığı gecede bir de pasta kesildi. Pasta kesiminin ardından kendini piste atan sporcular, kar üstünde sergilediği performansı dans pistinde de gösterdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.