Eğitim Haber Girişi : 07 Mayıs 2014 16:35

Pazaryolulu küçüklerden büyük başarı

Pazaryolulu küçüklerden büyük başarı
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ın destekleriyle hazırlanan, öğrenci ve velilerden büyük destek gören Z kütüphaneleri şimdiden meyvelerini vermeğe başladı.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ın destekleriyle hazırlanan, öğrenci ve velilerden büyük destek gören Z kütüphaneleri şimdiden meyvelerini vermeğe başladı.

Erzurum- Pazaryolu İlçesi Sefer Zengin İlkokulu öğrencileri, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Abdurrahman Gazi Vakfı tarafından düzenlenen Mehmet Akif Ersoy'un şiir kitabı Safahat'tan en çok dize okuma yarışmasında il birinciliği ve üçüncülüğü elde ettiler.
Yarışmada il birinciliğini 4/A sınıfından Selma Akçay alırken, yine aynı sınıftan Rabia Aktaş il üçüncüsü oldu. Büyük bir çekişme içerisinde geçen yarışmaya küçük öğrencilerin ilgisi oldukça yoğundu. Öğrenciler ödüllerini Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen törenle aldılar. İl birinciliğini elde eden Selma Akçay, kitap okumayı çok sevdiğini, hele renkli ve çok güzel olan Z kütüphanesinin okula kazandırıldıktan sonra okuma hevesinin daha da arttığını söyledi. Akçay, "Bu güzel kütüphanenin kazandırılmasında Valimize ve Kaymakamımıza çok teşekkür ederim" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.