Erzurum Haber Girişi : 13 Temmuz 2015 20:00

Pehlivanların onuruna iftar yemeği

Pehlivanların onuruna iftar yemeği
Erzurum'un tanınmış spor adamlarından biri olan eski milli güreşçi Battal Alpkılıç, işletmeciliğini yaptığı Pehlivan Konağı'nda güreşçilere iftar yemeği verdi.
Erzurumajans-Erzurum'un tanınmış spor adamlarından biri olan eski milli güreşçi Battal Alpkılıç, işletmeciliğini yaptığı Pehlivan Konağı'nda güreşçilere iftar yemeği verdi.

Yıllarını Türk güreşine adayan ve bir dönem judo sporunu da yapan Battal Alpkılıç, güreşçilerin onuruna Pehlivan Konağı'nda iftar yemeği verdi. Yemeğe Büyükşehir Belediyesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Haber-İş Sendikası Başkanı Kemal Akkan, AK Parti Erzurum İl Teşkilatı yöneticileri, Erzurum Türk Telekomsporlu yöneticiler, güreş il temsilcisi Fahrettin Ertürk ile güreşçiler katıldı. Oldukça neşeli bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinin ardından eski milli güreşçi Battal Alpkılıç, davetlilere kendi elleriyle semaver çayı ikram etti. Alpkılıç, "Mübarek Ramazan ayında bizde kendi camiamız olan güreşte milli pehlivanların onuruna bir iftar yemeği tertipledik, nasip bugüne imiş. Çok güzel bir iftar yemeği oldu. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi. İftar yemeğine katılan davetlilerde Alpkılıç'ın davetinden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti. Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, "Burada Büyükşehir Belediyespor Kulübümüzün güreşçileriyle, genç güreşçiler bir arada iftar yemeği yiyerek önemli bir havayı teneffüs ettiler" dedi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Emin Öz'de jestinden dolayı eski Milli güreşçi Battal Alpkılıç'a teşekkür ederek, "Burada nezih bir ortamda iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşadık" dedi. Yemekte Avrupa üçüncüsü olan milli güreşçi Murat Ertürk de, oldukça yoğun ilgi gören sporcular arasında yer aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.