Türkiye Haber Girişi : 10 Temmuz 2023 09:25

Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde iki asker şehit oldu

Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde iki asker şehit oldu
Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşinde Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş ve Furkan Günergök'ün şehit oldu.

Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşinde Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş ve Furkan Günergök’ün şehit oldu.

 

 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu, iki askerin şehit olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, harekat bölgesinde taciz ateşiyle ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş ve Furkan Günergök’ün, sevk edildikleri hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü belirtildi.

 

Milli Savunma Bakanlığının yaptığı açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadesi kullanıldı. İHA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahir YİĞİT 10 Temmuz 2023 14:53

    Askerlerimiz ve yiğitlrimiz PKK'lı şerefsizler tarafından haince şehit edilirken onların TBMM'sindeki uzantıları yerinde rahatt durmuyorlar.Erzurum'dan seçilen Meral Danış Bektaş adındaki Pkk'lı milletvekili TBMM'deki bir konuşmasında Erzurum'un bir Türk Şehri değil Ermeni Şehri olduğunu ve Erzurum da başka milletlerinde yaşadığını kürsüden söylemiştir.PKK'lı kadına diyeceğim şudur,Meral Danış haddi bil, bilmez isen bu şehirde sana ve senin gibi satılmış Ermeni uşaklarına haddini bildirecek yiğitler vardır ve ölmemiştir.Senin gibi satılmış vatan haini 1000 lerce gömlek Erzurum'a küçük gelirsiniz.PKK lı Meral,Erzurum Türk şehridir ve kıyamete kadarda öyle kalacaktır.Ama suç sende değil seni kandilden konuşturan alçak hainlerde.Yaşasın Bozkurtların Kalesi Dadaşlar Diyarı Erzurum ve Erzurum'lular.Kahrolsun hain şerefsiz PKK'lılar.